Gerrard, MARELE INAMIC al celor de la Liverpool! Pentru prima data, fanii nu vor sa ii vada numele pe tabela! Duelul pe care Stevie-G il asteapta de cand era copil:

Autor: Sport.ro
Sambata 25 Februarie 2012, 14:16

	Gerrard, MARELE INAMIC al celor de la Liverpool! Pentru prima data, fanii nu vor sa ii vada numele pe tabela! Duelul pe care Stevie-G il asteapta de cand era copil:

FC Liverpool - Cardiff City, finala Carling Cup, duminica ora 18.00, LIVE TEXT pe www.sport.ro si m.sport.ro!

Steven Gerrard este singurul jucator care a marcat in finale de FA Cup, Carling Cup, Cupa UEFA si Liga Campionilor. In meciul de duminica insa, fanii lui Liverpool nu ar vrea sa ii vada numele pe tabela - asta pentru ca numele de Gerrard ar putea sa fie trecut ca marcator la adversari!

Pentru prima data in cariera sa, Steven Gerrard se va infrunta cu varul sau, Anthony Gerrard! Tatal lui Stevie-G este fratele tatalui lui Anthony. Steven si Anthony au copilarit impreuna cand bateau mingea in fata casei bunicilor.

"De fiecare data cand avea loc un meci, ma chema sa joc" povesteste Anthony. "In fiecare zi cand veneam de la scoala avea loc un meci. Inevitabil, intram si eu in meci si eram bagat in poarta. Steven tragea sututri puternice catre mine iar bunica noastra obisnuia sa vina si sa ii spuna sa ma ia mai usor" mai spune Anthony.

"Stiam de cand eram mic ca va fi un jucator bun. Everton l-a luat rapid si stiam ca are o sansa foarte buna. Iubea fotbalul si de fiecare data cand avea sansa sa joace, era prezent acolo cu toti baietii, chiar daca erau mai mari ca el. A fost un pusti puternic" povesteste si Steven Gerrard despre varul sau.

"Daca ajung cu Steven unu la unu in ultimele clipe din meci si noi castigam, o sa-l scot din joc!" spune Anthony. "Dar sa fim sinceri... E singura mea sansa sa castig o medalie, trebuie sa o obtin. Steven ar face la fel".

Daca va castiga meciul de duminica, Liverpool o va egala pe marea rivala, Man United, la totalul de cupe interne - Liverpool are 14 in total, 7 Cupe ale Angliei si 7 Cupe ale Ligii Angliei; Man United are 15, 11 Cupe ale Angliei si 4 Cupe ale Ligii Angliei!

Noile reguli de funcționare a teraselor. Ce trebuie să știe personalul și clienții
BRAT