Anglia

FABULOS! Sir Alex Ferguson povesteste pentru prima data cum a ratat transferurile lui Ronaldo, Kun Aguero, Muller si Varane la Man. United

Sir Alex Ferguson face dezvaluiri spectaculoase in cartea sa.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Septembrie 2015, 17:40
Data actualizarii: Marti 22 Septembrie 2015, 17:58

Fost antrenor al unor generatii uriase ale lui Manchester United, Sir Alex Ferguson povesteste acum cum a reusit sa rateze transferuri incredibile la Manchester United. Toate afacerile au picat in ultima clipa:

Petr Cech

"In 2003 am fost sa-l vad pe Petr Cech in poarta la Rennes cu Auxerre. Am crezut ca este un pic prea tanar pentru Premier League, dar a fost luat apoi de Chelsea."

Didier Drogba

"Drogba este un alt exemplu. Juca pentru Marseille si m-am dus sa-l vad, dar clubul a cerut 25 de milioane de lire pe el, iar Chelsea s-a miscat repede si nu am avut timp sa ne razgandim"

Thomas Muller

"Muller, care a marcat 5 goluri pentru Germania la CM 2010 si CM 2014, avea 10 ani si juca pentru niste amatori de langa Munchen cand am auzit prima oara de el. Am fost sa-l vedem, iar fix a doua zi l-a luat Bayern Munchen"

Ronaldo

"Am vrut sa-l aduc pe Ronaldo de la Cruzeiro in 1994, dar nu am obtinut un permis de munca si astfel a ajuns la PSV in Olanda"

Kun Aguero

"Am avut sansa sa-l transferam pe Kun Aguero inainte sa mearga la Manchester City, dar agentul sau a cerut un pret pe care nu il puteam plati"

Lucas Moura

"Chiar inainte de sfarsitul mandatului meu la United il urmaream pe Lucas Moura, un jucator extrem de talentat de la Sao Paulo. Am oferit 24 de milioane de lire pentru el, pretul a crescut la 30 de milioane, apoi lla 35 de milioane, iar PSG l-a luat pentru 45 de milioane de lire. Nu eram pregatiti sa ajungem la o astfel de suma"

Varane

"In 2011, am luat trenul pana la Lille sa-l transfer pe Varane. David Gill se pregatea sa incheie ultimele formalitati ale transferului, dar Zidane ni l-a luat in ultima clipa"

Modifică setările cookies