Anglia

EXODUL de la Manchester United in ultimele ore de transfer! Van Gaal a scapat de jucatorii "rusinii anului" pentru United

Milton Keynes 4-0 Manchester United. Se intampla pe 26 august 2014. Una dintre cele mai negre zile ale lui Van Gaal la United si o rusine de nedescris traita de fanii "diavolilor"

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Februarie 2015, 08:54
Data actualizarii: Marti 03 Februarie 2015, 08:55

Perioada de mercato din aceasta iarna i-a dat posibilitatea antrenorului olandez sa scape de marea majoritate a fotbalistilor care in acel meci au fost introdusi ca titulari. Anderson, Javier Hernandez, Shinji Kagawa si Danny Welbeck se aflau in echipa la acea vreme.

"Nu sunt socat de acest rezultat... O echipa noua nu se construieste intr-o singura luna", spunea in acel moment olandezul. La 5 luni distanta, revolutia lui Van Gaal se simte. De Gea, Evans, Reece James si Nick Powell sunt singurii fotbalisti din acel primul 11 care astazi se mai regasesc in lot.

Michael Keane a ajuns la Burnley, Marnick Vermijl e la Sheffield Wednesday, Javier Hernandez s-a dus la Real, Kagawa la Dortmund, Anderson la Internacional in Brazilia, Janko s-a dus sub forma de imprumut la Bolton, in timp ce Welbeck e la Arsenal.

Modifică setările cookies