DRAMA unui jucator care il putea transforma pe Messi in rezerva! A pierdut 11mil € in 6 luni si ar putea sa-si distruga cariera:

Autor: Sport.ro
Miercuri 25 Ianuarie 2012, 09:08
DRAMA unui jucator care il putea transforma pe Messi in rezerva! A pierdut 11mil € in 6 luni si ar putea sa-si distruga cariera:

Pentru aproape orice om, 11milioane de euro reprezinte o avere. Pentru unul dintre cei mai buni atacanti din lume, aceasta suma reprezinta totalul pierderilor din ultimele 6 luni!

Englezii de la The Sun dezvaluie ca atacantul lui Manchester City, Carlos Tevez, a pierdut 11 milioane de euro in ultimele luni iar suma continua sa creasca! Iar aceasta ar putea chiar sa se dubleze pana in vara daca jucatorul nu se va transfera!

Tevez a refuzat sa ajunga la Paris Saint Germain in aceasta iarna - el prefera sa joace la AC Milan. Pretentiile jucatorului ar putea face ca Tevez sa nu mai joace pana in vara, pretentiile celor de la City fiind considerabile - seicii vor sa recupereze macar o parte din suma pe care au investit-o in atacant.

Seicul Khaldoon Al Mubarak a dezvaluit: "Carlos ramane un jucator cu obligatii contractuale fata de City pentru urmatoarele 2 sezoane si jumatate. Daca nu primim o oferta pe care sa o consideram potrivita, contractul va fi respectat"

City a incetat sa-l mai plateasca pe Tevez la sfarsitul lui Noiembrie - astfel Tevez a pierdut 2milioane de euro la salariu! Pe 22 Decembrie a fost amendat cu 1,5milioane pentru comportament. Tevez a facut apel insa a pierdut. El mai fusese amendat cu aproape 500.000 de euro pentru ca a refuzat sa se incalzeasca in meciul contra lui Bayern Munchen din Liga Campionilor.

El a pierdut si nu mai putin de 7 milioane de euro din bonusurile de loialitate pentru ca a incercat sa plece si si-a exprimat public aceasta dorinta!

CHiar daca Tevez doreste sa plece la AC Milan, acestia au oferit cu 8 milioane de euro mai putin decat cere City. Englezii vor 30 de milioane de euro pe loc plus alte 4 in functii de performantele si aparitiile jucatorului.

România, în alertă, din cauza coronavirusului. Măsuri speciale de prevenție și control la granița de vest și în aeroporturi
BRAT