Dezvaluirile INCENDIARE ale lui Tevez! A fost in DEPRESIE dupa Copa America si manca non-stop! Cum si-a revenit!

Autor: Sport.ro
Luni 05 Septembrie 2011, 10:37
Dezvaluirile INCENDIARE ale lui Tevez! A fost in DEPRESIE dupa Copa America si manca non-stop! Cum si-a revenit!

Carlos Tevez a fost la un pas sa renunte de fotbal vara asta, dupa ce a ratat un penalty in sferturile Copa America iar Argentina a fost eliminata.

Acuzat de fani ca a facut-o intentionat ca sa fie demis antrenorul, Tevez a intrat in depresie si s-a internat intr-o clinica pentru tratament.

"Nu sunt un rahat asa cum spun fanii ca sunt. Am avut o criza personala vara asta. M-am ingrasat cinci sau sase kilograme si m-am internat intr-o clinica. Eram in depresie si am mancat ca spartul. Doar familia mea si prietenii apropiati au stiut asta. Oamenii ma pot critica atunci cand nu joc bine, dar nu se poate sa spun ca am ratat un penalty intentionat ca sa fie antrenorul demis. Nu pot sa suport cand se spune asta despre mine", a declarat Tevez in revista britanica People.

Tevez si-a convins sotia sa se mute cu el la Manchester si a renunta la ideea unui transfer. Acum il are langa el si pe colegul de la nationala Argentinei, Kun Aguero. Numai ca atacantul adus de la Atletico are aceleasi probleme ca Tevez in Anglia. "Cand a venit aici, in prima saptamana, mi-a zis cu zambetul pe fata ca se duce la lectii de limba engleza. Saptamana urmatoare mi-a zis la fel, numai ca nu mai avea zambetul pe fata. A treia saptamana a renuntat, s-a dus sa faca siesta" a povestit Tevez.

Realitatea anului 2020. Mii de copii din România își trăiesc serile la lumina lumânării
BRAT