Cum arata viata primului jucator din Premier League care recunoaste ca are un HAREM. Traieste cu doua sotii, o amanta si 3 copii

Cum arata viata primului jucator din Premier League care recunoaste ca are un HAREM. Traieste cu doua sotii, o amanta si 3 copii

La 28 de ani, Cheick Tiote de la Newcastle a devenit un nume controversat in Anglia, dupa ce ziaristii de la Daily Mail au descoperit ca are un harem acasa.

De religie musulman, Cheick Tiote a recunoscut ca are doua sotii si considera ca asa ceva "este perfect normal". Conform religiei sale, un barbat are voie sa aiba si patru sotii in acelasi timp, insa in tari precum Anglia legea nu permite acest lucru.

Conform Daily Mail, Tiote, care castiga 45.000 lire pe saptamana, s-ar fi casatorit intr-o ceremonie traditionala in aceasta luna, cu Laeticia Doukrou, in ciuda faptului ca acesta era deja casatorit cu Madah, o tanara de 25 de ani.

Tiote si Madah locuiesc impreuna, alaturi de cei doi copii, intr-o vila de 1.5 milioane de lire in Ponteland, de langa Newcastle, in ciuda faptului ca mai are un copil cu amanta Nikki Mpofu.

Contactat de ziaristii britanici sa comenteze situatia, agentul lui Tiote, Jean Musampa, a declarat: "Pot spune ca s-a casatorit si ca este a doua sa casatorie. Nu este nimic neobisnuit, pentru ca e musulman."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies