Cristiano Ronaldo pierde o sumă uriașă după sezonul catastrofal de la Manchester United

Cristiano Ronaldo Manchester United Anglia Cristiano Ronaldo
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Martie 2022, 23:44
Data actualizarii: Duminica 27 Martie 2022, 23:48

Cristiano Ronaldo (37 de ani) va pierde o sumă uriașă în urma acestui sezon, în care Manchester United nu va câștiga niciun trofeu.

”Diavolii” au fost eliminați din Champions League de Atletico Madrid, iar pe plan intern au fost eliminați din FA Cup și Cupa Ligii, astfel că așteaptă încheierea sezonului, în care nu mai au șanse la titlu.

Ronaldo pierde bonusuri importante după primul sezon la Manchester United

Cristiano Ronaldo a fost adus în vară pe Old Trafford, în speranța că revenirea sa o poate readuce pe Manchester United în fruntea fotbalului din Premier League. Nu s-a întâmplat asta. United este pe locul șase după 29 de etape și este la 20 de puncte de liderul și rivala Manchester City.

Dacă ar fi câștigat titlul în Premier League, Ronaldo ar fi încasat un bonus consistent, de două milioane de euro. 

Acest lucru s-ar fi întâmplat și în cazul în care ”diavolii” ar fi câștigat trofeul Champions League, caz în care lusitanul ar fi fost răsplătit cu trei milioane de euro, scrie The Sun.

Manchester United se pregătește pentru următorul meci din campionat, în compania celor de la Leicester. Fosta campioană a Angliei ocupă locul zece, cu 36 de puncte.

În cazul unui succes, United ar putea urca pe locul cinci, la doar un punct distanță de Arsenal, ocupanta locului patru, care are oricum un meci în minus. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!