Anglia

Christian Eriksen poate reveni în fotbal în această iarnă! Danezul este ofertat de un club din Premier League 

Christian Eriksen nu are de gând să-și încheie cariera. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 16:48
Data actualizarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 16:58

Christian Eriksen (29 ani) a fost protagonistul unui eveniment nefericit la EURO 2020, când în meciul Danemarca - Finlanda a suferit un stop cardiac. Cu toate problemele medicale pe care le-a întâmpinat, și în ciuda faptului că și-a încheiat contractul cu Inter Milano, mijlocașul ofensiv dorește să-și continue cariera și a declarat la finalul lui 2021 că obiectivul său este să participe la Cupa Mondială din 2022. 

„Obiectivul meu este să joc la Cupa Mondială din Qatar. Vreau să joc. Mă gândesc la asta tot timpul. Este scopul meu, este visul meu!”, a declarat Eriksen la televiziunea daneză DR.

Însă, jucătorul își poate găsi un nou angajament în această iarnă. Potrivit The Athletic, Brentford i-a propus lui Christian Eriksen un contract până în vara lui 2022. Iar fotbalistul poate reveni în Anglia, unde a jucat 7 ani pentru Tottenham. 

Chiar dacă nu a mai evoluat de 7 luni, de când Federația Italiană de Fotbal i-a blocat dreptul de joc din cauza dispozitivului care i-a fost implantat la inimă, mijlocașul s-a pregătit în ultimele luni alături de Odense Boldklub, echipă din țara sa natală. 

După 21 de etape, Brentford se află pe locul 14 în Premier League, cu 23 de puncte. Iar obiectivul elevilor lui Thomas Frank este să se mențină în primul eșalon din Anglia. 

Modifică setările cookies