Anglia

Care VICTIME? Federatia Engleza i-a inchis gura lui Jose Mourinho! Ce pedeapsa a incasat antrenorul lui Chelsea:

Jose Mourinho a fost amendat de FA pentru comentariile pe care le-a facut dupa un meci Southampton.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Ianuarie 2015, 17:38
Data actualizarii: Miercuri 28 Ianuarie 2015, 18:00

Partida s-a jucat in luna decembrie, iar Chelsea a remizat, scor 1-1, cu Southampton. Dupa cele 90 de minute, Jose Mourinho a acuzat in termeni destul de nepotriviti ca echipa lui este 'o victima' a unei 'campanii' care o ia la tinta pe Chelsea.

Dupa ce Federatia Britanica s-a sesizat, declaratiile portughezului au fost analizate, iar astazi a primit sentinta - o amenda de 25.000 de lire (33.400 de euro).

In plus, Jose va fi atent monitorizat, iar la urmatoarea abatere, in functie de gravitate, el poate fi amendat mai aspru, iar formatia pe care o pregateste ar urma sa fie si ea sanctionata.

Partida dintre Chelsea si Southampton a avut loc pe 28 decembrie 2014; initial, Mourinho a spus ca nu i se par deloc deplasate vorbele pe care le-a spus, de vreme ce clubul sau a contestat vehement un penalty pe care l-a cerut Fabregas, insa nu l-a primit; in schimb, arbitrul a considerat ca este vorba despre o simulare, asa ca i-a acordat cartonas galben.

"In alte tari, ce am patit noi astazi pe teren devine subiect de prima pagina, e un scandal absolut! Eu stiu ca aceasta nu este o campanie impotriva mea - e impotriva lui Chelsea. Impotriva clubului, da! In ultimele saptamani, cele mai importante lucruri care ni s-au intamplat, in opinia mea, sunt accidentarile lui Filipe Luis si Hazard, care acum puteau fi la spital, cu picioarele rupte!", a spus Mourinho atunci.

Modifică setările cookies