"As fi uimit daca nu va fi pedepsit!" Primele reactii din Anglia dupa ce Diego Costa si-a MUSCAT un adversar pe teren! Ce risca

Diego Costa Chelsea Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Martie 2016, 09:50
Data actualizarii: Duminica 13 Martie 2016, 10:00

Diego Costa e in prim planul atentiei in Premier League, dupa ce a fost surprins de camere in timp ce-l musca pe Barry de gat.

Diego Costa si Barry au fost eliminati in meciul dintre Chelsea si Everton din Cupa Angliei. Everton a castigat cu 2-0 prin dubla lui Lukaku.

Daca se dovedeste ca l-a muscat pe Barry pe teren, Diego Costa ar putea fi aspru sanctionat. Pentru ceva similar, Suarez a luat 10 etape.

"As fi uimit daca Diego Costa nu va fi pedepsit pentru aceasta muscatura", a declarat Howard Webb la finalul acestui meci.

Diego Costa este aparat de catre club si antrenor:

"Diego a vorbit cu oficialii clubului dupa meci si si-a exprimat regretul pentru reactia sa care a dus la eliminare, dar Diego a fost clar ca nu l-a muscat pe Barry", a declarat purtatorul de cuvant al lui Chelsea.

"Eu nu am vazut ca Diego sa-l fi muscat pe Barry, ca sa fiu sincer. Cei care ma cunosc stiu ca incerc sa fiu corect", a declarat si Guus Hiddink.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!