Anglia

Agentul Mendes a vorbit despre STARURILE sale! "De ce sa NU joace la Juventus?" Transferul care va SOCA piata in vara!

Falcao poate fi urmatorul mare nume transferat de agentul Jorge Mendes.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Ianuarie 2015, 16:36
Data actualizarii: Marti 13 Ianuarie 2015, 16:56

Agentul a fost prezent la Gala Balonului de Aur, acolo unde cel mai important client de-ai sai, Ronaldo, a luat trofeul.

Ziaristii au insistat si cu intrebari despre alt client pe care il are - Radamel Falcao. Atacantul a jucat bine in meciuri consecutive la United, insa Van Gaal a surprins pe toata lumea cand nu l-a retinut nici macar in lot pentru partida cu Southampton, desi Falcao nu avea vreo problema de sanatate.

Mai mult, presa din Anglia a scris ca Falcao va pleca de la Manchester, chiar in aceasta iarna si ca ar avea un conflict cu managerul olandez. United a pierdut cu scorul de 0-1 in fata lui Southampton, pe Old Trafford.

Ziaristii de la Mediaset au obtinut declaratia-bomba despre Falcao:

"Este un jucator foarte bun, fanii lui United au in fata in jucator fantastic. Poate juca in orice echipa, orice se poate intampla. Dar trebuie timp, vom vedea ce o sa fie.

Falcao la Juventus? De ce nu? Fotbalul este plin de neprevazut, insa acum e jucatorul lui United.

Joaca putin, dar cred ca ar trebui sa o faca mai mult, pentru ca are calitati importante, e valoros. Daca decide sa plece de la United, cu siguranta va avea si alte optiuni.

Juventus? Au incercat sa-l ia in startul acestui sezon, el respecta clubul italian, vorbim despre o mare echipa, iar in fotbal se poate intampla orice", a incheiat enigmatic Mendes.

Cotat la 55 de milioane de euro, Falcao a ajuns la United in septembrie 2014, sub forma de imprumut de la AS Monaco. Francezii il vor lua inapoi la vara, insa e un jucator costisitor, iar planurile indica o despartire de columbian. Radamel va implini 29 de ani in luna februarie.

Modifică setările cookies