A fost vedeta PROMITATOARE la Arsenal iar acum e ca Mitea! Bendtner a comis-o din nou! Cum a SOCAT un club intreg!

Autor: Sport.ro
Duminica 14 Iulie 2013, 16:23

	A fost vedeta PROMITATOARE la Arsenal iar acum e ca Mitea! Bendtner a comis-o din nou! Cum a SOCAT un club intreg!

►GerMoney la Putere! In direct la Sport.ro si Voyo.ro: duminica 17:50 Hansa – Bayern si marti 20:30 Borussia - Luzern!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Nicklas Bendtner a ajuns la Arsenal ca mare speranta, insa atacantul danez nu s-a ridicat la asteptari. N-a mai jucat pentru londonezi din 2011 iar acum asteapta contract in cluburile de noapte din Copenhaga. El va ramane in istorie ca fotbalistul cu cea mai mare amenda de la EURO, 50.000 de euro, dupa ce a scos din chiloti o reclama la pariuri la un gol marcat in 2012 la campionatul din Polonia si Ucraina.

Bendtner a ajuns din nou in tabloide acum, dupa ce a fost refuzat de o celebra antrenoare de fitness, Sarchar Leone, intr-un club de noapte. El a incercat sa o agate, insa a primit un nu categoric. Apoi s-a razbunat si i-a facut o mica baie de alocool. "Pe cine crezi ca vor da afara? Pe mine sau pe tine?", i-a raspuns Sarchar.

Ei bine, femeia a avut dreptate, Bendtner a fost aruncat in strada de bodyguarzii clubului si a primit interzis in local, cam cum s-a intamplat si cu Arsenal.

Sarchar Leone in actiune.

Iohannis, despre fumatul în România: ”Guvernarea PSD a eșuat și în ce privește prevenția”
BRAT