6 miliardari din Bangkok si o oferta greu de refuzat: 1 miliard de lire pentru Man. United!

Autor: Sport.ro
Duminica 13 Decembrie 2009, 16:21
6 miliardari din Bangkok si o oferta greu de refuzat: 1 miliard de lire pentru Man. United!

Englezii de la News of the World scriu ca un consortiu din Bangkok a pregatit o oferta de un miliard de lire sterline pentru a prelua clubul Manchester United.

VIDEO: Agbonlahor, blestemul lui United! Prima victorie dupa 26 de ani pe Old Trafford pentru Villa!

Sase miliardari care formeaza grupul respectiv au petrecut trei luni pentru a pune la punct o oferta, pe care o doresc sa fie "prea buna" pentru a fi refuzata de Malcolm Glazer.

Doi membri ai consortiului sunt suporteri ai echipei Manchester United si au fost in acest an de doua ori la meciurile formatiei engleze, pe stadionul "Old Trafford".

"Aspectul financiar este pus la punct si oamenii de afaceri sunt gata sa abordeze familia Glazer (n.r. - proprietara clubului Manchester United). Si-au facut temele pana la cele mai mici detalii si sunt constienti ca familia Glazer se afla sub presiunea datoriilor. Acum este momentul in care United este vulnerabila pentru o cumparare. Ar putea fi cea mai importanta tranzactie din istoria fotbalului. Investitia lui Roman Abramovici la Chelsea ar fi nimic in comparatie cu aceasta. Daca familia Glazer este gata sa vanda, banii sunt pe masa", a declarat o sursa financiara din Bangkok.

News of the World precizeaza ca miliardarii asiatici sunt dispusi sa cumpere doar o parte din actiunile clubului Manchester United, in cazul in care familia Galzer nu va dori sa cedeze controlul gruparii.

Planul B al lui Dragnea după ce Iohannis a refuzat remanierea. Dăncilă ezită să ceară restructurarea
BRAT