GENIAL! Neymar a fost omul meciului in Brazilia 1-0 Columbia! Scena emotionanta cand l-a intalnit pe omul care era sa-l DISTRUGA!

GENIAL! Neymar a fost omul meciului in Brazilia 1-0 Columbia! Scena emotionanta cand l-a intalnit pe omul care era sa-l DISTRUGA!

Brazilia a batut Columbia cu 1-0 intr-un meci amical.

Neymar a stralucit din nou. Ultima data cand Brazilia s-a intalnit cu Columbia a fost la CM 2014.

IERTAREA

Starul brazilienilor a iesit rau din acel meci: cu targa, dupa o accidentare provocata de Zuniga. A avut nevoie de saptamani bune pentru a-si reveni; afectiunea sa a fost extrem de dura - o fisura la vertebre.

Acel 2-1 din sferturile CM 2014, in care Brazilia a trecut de Columbia a fost reeditat. Neymar a asigurat victoria cu 1-0 a Braziliei si in amicalul de vineri spre sambata, prin reusita din lovitura libera - VIDEO AICI.

La inceputul partidei, cand s-au intalnit pe teren, Zuniga s-a dus direct la Neymar sa-si ceara scuze pentru momentul neplacut de la CM. Mesajul sau a fost acceptat, in aplauzele intregului public de la Miami, acolo unde s-a jucat meciul.

VIDEO AICI

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies