Larisa Florian judo Alte sporturi

Argint pentru Romania la Mondialele de judo de la juniori. Performanta reusita de Larisa Florian

Larisa Florian a castigat medalia de argint la categoria 52 de kilograme la Campionatele Mondiale de judo pentru juniori, in Statele Unite ale Americii.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Octombrie 2014, 15:51
Data actualizarii: Vineri 24 Octombrie 2014, 15:57

Larisa Florian a fost invinsa in finala de sportiva franceza Amandine Buchard. In turul intai, Larisa Florian a invins-o pe Briana McCracken din Canada, iar in meciul urmator a trecut de Hela Ayari din Tunisia. In optimi, romanca s-a impus in fata Mziei Beboshvili din Georgia, iar in sferturile de finala a castigat in fata sportivei franceze Astride Gneto. In semifinale, Larisa Florian a invins-o pe japoneza Mako Uchio.

La aceeasi categorie, Oana Nicolaescu a castigat doua meciuri, dar a fost invinsa in recalificari de Jessica Pereira din Brazilia si a incheiat concursul pe locul 7. La 57 kg, Stefania Dobre a pierdut in primul meci in fata elvetiencei Carina Hildbrand, iar la 66 kg. masculin Marcel Cercea a fost invins in turul doi de Arsen Ghazaryan din Armenia.

Tot in al doilea meci a pierdut si Alexandru Raicu intalnirea de la categoria 73 kg. cu japonezul Yuji Yamamoto, in timp ce Elemer Szocs a fost invins tot in turul doi de Thierno Balde din Olanda.

Singurul judoka din Romania care nu a intrat inca pe tatami este Mircea Croitoru, care sambata il va intalni in primul meci de la categoria +100 kg. pe Ruslan Sahbazov din Rusia.

Romania a mai castigat la CM de judo sub 21 ani de la Fort Lauderdale o medalie de bronz, prin Alexandra Pop, la categoria 48 kg.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!