Argint pentru Romania la Mondialele de judo de la juniori. Performanta reusita de Larisa Florian

Argint pentru Romania la Mondialele de judo de la juniori. Performanta reusita de Larisa Florian

Larisa Florian a castigat medalia de argint la categoria 52 de kilograme la Campionatele Mondiale de judo pentru juniori, in Statele Unite ale Americii.

Larisa Florian a fost invinsa in finala de sportiva franceza Amandine Buchard. In turul intai, Larisa Florian a invins-o pe Briana McCracken din Canada, iar in meciul urmator a trecut de Hela Ayari din Tunisia. In optimi, romanca s-a impus in fata Mziei Beboshvili din Georgia, iar in sferturile de finala a castigat in fata sportivei franceze Astride Gneto. In semifinale, Larisa Florian a invins-o pe japoneza Mako Uchio.

La aceeasi categorie, Oana Nicolaescu a castigat doua meciuri, dar a fost invinsa in recalificari de Jessica Pereira din Brazilia si a incheiat concursul pe locul 7. La 57 kg, Stefania Dobre a pierdut in primul meci in fata elvetiencei Carina Hildbrand, iar la 66 kg. masculin Marcel Cercea a fost invins in turul doi de Arsen Ghazaryan din Armenia.

Tot in al doilea meci a pierdut si Alexandru Raicu intalnirea de la categoria 73 kg. cu japonezul Yuji Yamamoto, in timp ce Elemer Szocs a fost invins tot in turul doi de Thierno Balde din Olanda.

Singurul judoka din Romania care nu a intrat inca pe tatami este Mircea Croitoru, care sambata il va intalni in primul meci de la categoria +100 kg. pe Ruslan Sahbazov din Rusia.

Romania a mai castigat la CM de judo sub 21 ani de la Fort Lauderdale o medalie de bronz, prin Alexandra Pop, la categoria 48 kg.

VIDEO PROTVPLUS.RO

INSP: Primele două cazuri de infectare cu tulpina braziliană de Covid-19 confirmate în România
BRAT

Modifică setările cookies