"Am vrut sa arunc apa pe jos si sa ma lovesc cu capul de podea! Sa para un accident!" Cum a incercat o gimnasta sa scape de abuzurile medicului Larry Nassar

Autor: Sport.ro
Miercuri 24 Ianuarie 2018, 11:45

	"Am vrut sa arunc apa pe jos si sa ma lovesc cu capul de podea! Sa para un accident!" Cum a incercat o gimnasta sa scape de abuzurile medicului Larry Nassar

Mattie Larson, fosta componenta a lotului olimpic de gimnastica al Statelor Unite ale Americii, a depus o marturie socanta in timpul procesului medicului Larry Nassar.

Larson a declarat ca a fost dispusa sa se raneasca atat de rau incat sa fie transportata la un spital "civil" doar pentru a evita interactiunea cu medicul lotului olimpic.

Larson spune ca Nassar a inceput sa o abuzeze atunci cand avea doar 14 ani. Larson i-a cerut ajutorul medicului dupa ce a suferit o accidentare la sold, moment in care a inceput calvarul pentru ea.

"Eram dispusa sa-mi fac rau singura pentru a scapa de abuzuri. Eram in baie cand mi-a trecut prin cap sa arunc apa pe jos si apoi sa ma prefac ca am alunecat. Voiam sa ma lovesc cu capul de podea cat de tare puteam si sa ma prefac ca am cazut",
a declarat Larson.

Larry Nassar este acuzat ca a abuzat sexual mai multe gimnaste de la lotul olimpic al Statelor Unite ale Americii si a fost condamnat la 60 de ani de inchisoare.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. Prezență de 2,70 % la ora 9.00
BRAT