Advertoriale

(P) Sporturile extreme cuceresc castelul Bannfy! Figuri incredibile la Electric Castle! VIDEO

Intre 19 si 22 iunie, curtea castelului Bannfy din Bontida gazduieste cel mai mare festival de muzica electronica din Romania.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Iunie 2014, 16:33
Data actualizarii: Joi 05 Iunie 2014, 16:43

Electric Castle aduce laolalta peste 130 de artisti de muzica electronica. Si pentru ca adrenalina nu e niciodata suficienta, Sectiunea Urbana burn aduce si un line-up complet de action-sports.

Adrenalina va incepe sa pompeze inca din prima zi de festival, atunci cand incepe o noua editie a celui mai important concurs de dirt BMX si Mountain Bike de la noi.

Dirt on Fire ne-a obisnuit deja cu obstacole uriase de pamant, iar la linia de start s-au aliniat deja cei mai buni sportivi din Polonia, Germania, Ungaria, UK si Romania.

Evolutiile se anunta spectaculoase! Line-up-ul Sectiunii Urbane burn include si un set-up de skateboarding, pe care toti skaterii din Romania sunt chemati sa isi arate talentul intr-o serie de sesiuni de riding.

Iar pe 21 iunie, de Ziua Internationala a skaterilor de pretutindeni, burn ii recompenseaza pe cei mai buni din Romania in cadrul a 3 sectiuni de concurs.

Sectiunea urbana burn de la Electric Castle promite un nivel sportiv international! Pentru incalzirea de dinainte de actiune, urmareste clipul de mai jos.

Dirt On Fire 2013 from RideMore on Vimeo.

Modifică setările cookies