Cum arata cele doua jumatati de tablou de la EURO: Ronaldo poate avea traseu usor, Italia, Spania si Germania se vor lupta intre ele. Cotele la pariuri pentru finala

Autor: Sport.ro
Joi 23 Iunie 2016, 16:59

	Cum arata cele doua jumatati de tablou de la EURO: Ronaldo poate avea traseu usor, Italia, Spania si Germania se vor lupta intre ele. Cotele la pariuri pentru finala

Optimile de finala de la EURO se vad la ProTV | Sambata, 22:00 Croatia - Portugalia; duminica, 22:00 Ungaria - Belgia; luni, 19:00 Italia - Spania

Faza finala a UEFA EURO 2016™ - Pentru unii muma, pentru altii ciuma

Chiar daca Romania a plecat acasa, Campionatul European continua. Sambata demareaza faza optimilor de finala asa ca vom arunca o privire asupra tabloului final, care pare sa fie destul de disproportionat. 

Observam in prima jumatate a tintarului echipe considerate mai slabe, mai exact Elvetia, Polonia, Tara Galilor, Irlanda de Nord, Ungaria, Croatia, Portugalia si Belgia, dintre care doar ultimele trei pot emite pretentii la titlu, nefiind insa niciuna cotata printre primele trei favorite. Si mai mult, istoric vorbind, nici una dintre aceste selectionate nu a castigat niciodata laurii continentali.

Portugalia sau Belgia pot avea un traseu relativ usor pana in semifinale, acolo unde ar putea da piept una cu alta. In rest vor avea de disecat adversari fara mare traditie in fazele finale. Va reusi, de exemplu, Portugalia sa aiba aici un avantaj si sa devina o castigatoare surpriza la UEFA EURO 2016™, cu cota de 13 pe Betano.com?

Lupta apriga pentru semifinale 

De cealalta parte a tintarului se afla greii. Italia si Spania vor incerca sa se elimine reciproc inca din optimi, iar invingatoarea va juca in sferturi cel mai probabil cu Germania. Tot in sferturi ar putea fi un duel intre Franta si Anglia, care de asemenea vor incerca sa se elimine reciproc daca vor ajunge in acea faza. In jumatatea aceasta a scheletului final mai sunt si surprizele placute precum Islanda, Irlanda si Slovacia, asa ca putem anticipa meciuri grele din optimi si pana in semifinale. Nemtii nu au luat pana acum nici un gol la acest campionat si trag tare pentru a reusi eventul Cupa Mondiala – EURO pentru prima data in istoria fotbalului german. 

Pe Betano.com poti alege sa pariezi pe cele doua finaliste, acum ca stii care-i treaba cu tintarul. Va fi oare Portugalia lui CR7 fata in fata cu "panzerele" germane? Sau poate Belgia – Spania? Croatia – Franta? Oricum ar fi, spectacolul e garantat!  

Cote de exceptie pentru europariori

Sase dintre cele opt meciuri din optimile de finala UEFA EURO 2016™ vor fi cu MARJA 0% la agentia online de pariuri Betano.com. Acestea sunt Tara Galilor – Irlanda de Nord, Germania – Slovacia, Elvetia – Polonia, Croatia – Portugalia, Franta – Irlanda, Ungaria – Belgia, Italia – Spania si Anglia – Islanda.

MARJA 0% vine in intampinarea celor care se afla mereu in cautarea unor cote mari pentru pariurile sportive. Este adevarat, cotele mari trebuie "pescuite", dar platforma Betano.com ofera astfel de cote in mod regulat, chiar zilnic! 

MARJA 0% este cea care practic elimina complet profitul casei de pariuri si ofera cele mai mari cote posibile catre parior. Daca vrei sa afli alte detalii despre MARJA 0% si cum poti beneficia de ea, apasa aici

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Maratonul vaccinării din Capitală are un succes peste așteptări. 12.362 de persoane s-au vaccinat până în prezent
BRAT
Modifică setările cookies