(P) Si totusi se joaca! Romania-Islanda, meciul unui popor care asteapta-n casa ‘goooool!’

Advertoriale
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Martie 2020, 18:13
Data actualizarii: Miercuri 25 Martie 2020, 18:19

Să te întrebi unul pe altul ‘ce faci?’ are sens s-o faci numai joi.

Joi o să ai un alt răspuns decât ‘p’acasă’. Joi o să zici ‘aștept meciul!’. Meciul pe care l-am așteptat din decembrie, se întâmplă când trebuia să se întâmple. Joi, pe 26 martie.

Două echipe care tânjesc după fotbal și 20 de milioane de români care plâng după el, au șansa să vadă din nou un meci cu miză, chiar și așa, în carantină.

Echipele de FIFA20 ale celor două naționale joacă meciul pe care ar fi trebuit să-l joace Pușcaș și băieții vs. Sigurdsson și băieții lor, ai islandezilor.
Vor fi 4 meciuri cu reprize de câte 6 minute, iar vedetele României sunt Dan Buzărnescu – căpitan și jucător profesionist la Universitatea Craiova și Marius Bucur - finalist 2018 la selecția națională.
O să fie ca ‘pe vremuri’, cu emisiuni la TV, cu studiouri speciale înainte de meci și mai ales cu miză. Băieții care sunt la butoane au un orgoliu prea mare ca să lase de la ei. Iar Naționala noastră de FIFA20 e una recunoscută.

Așteptăm să strigăm din nou ‘gooool’ și ‘pe ei, pe ei, pe ei, pe mama lor!’. Joi de la 18.30, România - Islanda la FIFA20, un meci cu ofertă unică pe efortuna.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!