Advertoriale

(P) Setarea propriilor cote pe Betfair Exchange

Betfair este unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata internationala a pariurilor sportive si este compania care a introdus ideea de betting exchange - pariuri in contrapartida - in anul 2000.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 August 2020, 01:13
Data actualizarii: Vineri 28 August 2020, 01:20

Betfair ofera si o gama larga de pariuri sportive si produse de gaming. Inovatia este unul din atuurile Betfair, care a imbunatatit lumea pariurilor sportive cu produse cum sunt „Cash Out”, „Price Rush” si „Acca Edge”.


Betfair Exchange a fost lansat in anul 2000 si a fost prima si cea mai mare bursa de pariuri din lume, oferind pariuri intre jucatori. Platforma permite clientilor sa parieze unul impotriva celuilalt, si nu impotriva casei de pariuri. Facand aceasta conexiune intre utilizatori, Betfair Exchange nu isi asuma riscul in sine, ci ofera oportunitatea de a paria „contra” – a paria ca un eveniment nu se intampla.


Betfair Exchange este cea mai mare bursa de pariuri sportive din lume. Aceasta urmeaza modelul bursei de valori, dar inlocuieste tranzactionarea de actiuni cu cote de pariuri pe evenimente din lumea sportului, politicii si divertismentului.


Pe scurt:
Spre deosebire de agentiile de pariuri traditionale, care ofera o cota fixa, Betfair Exchange le permite clientilor sa solicite o cota mai buna, daca cea oferita nu le place.

Cum functioneaza?


O piata Exchange va afisa cotele oferite in orice moment in casetele albastre („pro") si roz („contra").
Pentru a solicita o cota mai buna (cunoscuta si ca „trimiterea unei comenzi"), pur si simplu faci clic pe cota, dar modifici cota manual, folosind sagetile de pe tastatura.


Pariul tau va fi plasat pe piata si, in cazul in care este acceptat de un alt client, va fi confirmat la cota respectiva.
Atunci cand soliciti cote mai bune, nu exista nicio garantie ca un alt client Betfair va fi dispus sa accepte cota pe care o oferi sau pe care o ceri, dar cotele se schimba rapid si este un mod bun de a castiga mai mult din acelasi pariu.

Parierea pe Exchange poate fi invatata accesand hub-ul educational online, parcurgand ghidurile disponibile pentru incepatori si avansati, si aplicand cele invatate pe platforma Betfair Exchange.


Betfair este un operator licentiat ONJN in Romania, Licenta nr. L1160655W000329, valabila pana in 31 august 2026. 18+.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!