(P) Râpă și Hanca vor Supercupa Poloniei. Campioana Legia e favorită, dar Cracovia a câștigat Cupa și nu mai are complexe! Pariază pe români!

(P) Râpă și Hanca vor Supercupa Poloniei. Campioana Legia e favorită, dar Cracovia a câștigat Cupa și nu mai are complexe! Pariază pe români!

De Gigi Stancu, Superbet.

Polonezii redeschid duminică sezonul 2020-2021, cu duelul dintre câștigătoarea titlului și câștigătoarea Cupei. Legia n-a avut rival în campionat și a pus mâna pe a 15-a coroană, în timp ce MKS Cracovia a jucat slab în play-off, dar s-a concentrat pe Cupă și a obținut-o, după 3-2 în finala cu Lechia Gdnask. Cei doi români sunt încă implicați în luptă și așteaptă cupele europene la Cracovia, dar până atunci mai e loc de un trofeu, mai ales că alb-roșii nu au prea multe.

Deschide cont online la Superbet și pariază live sau premeci pe Supercupa Poloniei, Legia Varșovia – MKS Cracovia!

Cracovia a eliminat-o pe Legia fără discuție

Legia Varșovia a fost un munte inaccesibil pentru trupa lui Hanca și Râpă, iar drumul Cracoviei spre Cupă părea barat în semifinale, fază în care i-a ieșit în față echipa din Capitală. Legia era însă concentrată să închidă cât mai repede campionatul, Lech Poznan și Piast Gilwice așteptându-i greșeala fatală. Conjunctura a fost perfectă pentru ca cei doi români și colegii lor s-o ia prin surprindere pe Legia și să-i administreze un neașteptat 3-0. A fost mai simplu cu campioana decât în finala cu Gdansk, pe care au dus-o în prelungiri printr-un gol în minutul 88 și pe care au câștigat-o apoi cu gol în minutul 117. Trofeul e trofeu, iar cei din Cracovia sunt la picioarele lotului de anul trecut, care au obținut primul succes notabil din 1948 încoace.

Descarcă aplicația Superbet de pe SuperbetMobile.ro și pariază de oriunde pe partidele românilor din Europa. „Polonezii” Râpă și Hanca promit lucruri mari și în sezonul care va începe pe 21 august!

Legia se gândește la agonizantele preliminarii din Liga Campionilor

Ca orice echipă din această zonă a continentului, Legia e conștientă că oricât ți-ar gâdila titlul orgoliul, fără calificarea în grupele cupelor europene nu valorează mare lucru. De acolo vin banii și expunerea jucătorilor pe tarabă, dar UEFA a făcut lucrurile și mai complicate pentru trupele din est. Și Legia, la fel ca CFR Cluj, va începe din turul 1 preliminar și are multe dueluri în față până la atingerea obiectivului. Astfel, Cracovia mai poate fructifica o dată conjunctura deosebită în care joacă în compania campioanei, iar Hanca și Râpă sunt gata să mai producă o surpriză. 

Vino în agențiile Superbet, creează un bilet cu minimum 11 meciuri cu cote de la 1,30 în sus și beneficiază din nou de Pariul Șansă!

Ce poți paria pe Legia Varșovia – MKS Cracovia, Supercupa Poloniei!

Meciul care deschide sezonul în Polonia este tratat generos în oferta Superbet, atât online, cât și în agenții. Pariorii au zeci de variante din care să aleagă pronosticul corect. Le amintim pe cele mai populare, Cine Merge Mai Departe, pariu care conține practic câștigătoarea Supercupei, incluzând și eventualele prelungiri sau penalty-uri. Pariul pe Total Goluri este mereu tentant, iar în Legia – Cracovia a ieșit în trei din ultimele patru dueluri directe. De asemenea, pe pariori îi pot interesa pariurile pe reprize, care beneficiază și de opțiunea Cash Out, cea care îți permite să închizi pariul oricând dorești tu!

În apropiere de primul fluier al meciului, foarte probabil vor apărea și Pariuri Speciale pe Legia – Cracovia, astfel că îți recomandăm să dai refreash ofertei Superbet și să cauți steluța galbenă!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum explică autoritățile dublarea numărului de pacienți vindecați de COVID-19, în doar 24 de ore
BRAT