Advertoriale

(P) Prinde ediția de azi a emisiunii online SuperLive Show! SuperSurprize și SuperConcursuri, de aniversarea Rapidului!

Autor: Răzvan Zeldea, pentru Superbet

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Iunie 2020, 14:28
Data actualizarii: Joi 25 Iunie 2020, 14:31

Azi ai o nouă ediție a emisiunii SuperLive Show. Ești pregătit pentru SuperInvitați, SuperSurprize și SuperConcursuri? Pentru ediția cu numărul 7 a celei mai dinamice emisiuni de sport exclusiv online, realizatorii Lucian Lipovan și Dan Filoti au pregătit un sumar în care, în prim-plan, se află aniversarea Rapidului, care împlinește astăzi 97 de ani. Din acest motiv, în această săptămână, emisiunea are loc joi și nu vineri.

VEZI ÎN DIRECTE SUPERLIVE SHOW DE ORIUNDE EȘTI!

Ne vedem în direct pe canalele de Facebook și YouTube Superbet, începând cu ora 19:00. Vino online, implică-te în discuții și inspiră-te din analizele și ponturile oferite de brand ambasadorii Superbet! Superbet vrea să pariezi informat, iar SuperLive Show îți spune tot ce trebuie să știi! 

La fel ca în precedentele șase ediții, discutăm cele mai importante subiecte din sport. În cadrul emisiunii va fi dezbătut și SuperDuelul dintre Dinamo și FCSB, din turul semifinalelor Cupei României, iar Mihai Mironică, expert Superbet, va veni cu detalii de culise despre eternul derby.

POȚI CÂȘTIGA PREMII ÎN DIRECT!

Evident, nu lipsesc concursurile și surprizele, așa cum nu lipsește nici SuperConcursul săptămânii. În premieră, challenge-ul emisiunii va fi un duel între unul dintre realizatori și unul dintre ambasadorii Superbet. Dan Filoti și Daniel Pancu se vor înfrunta într-un quiz battle în care vom afla care dintre ei iubește mai mult Rapidul. Intră pe pagina de Facebook Superbet și participă la concurs. Răspunde care dintre ei va câștiga și poți fi unul dintre norocoșii premiați. Pe lângă premiile deja cunoscute, acum acordăm și obiecte originale de pe legendarul stadion Giulești.

REALIZATORII AU SUPERINVITAȚI!

Realizatorii se vor uita pe oferta de pariuri speciale de tip antepost pentru Rapid și celelalte echipe angrenate în lupta pentru promovare. V-am atras atenția deja? E perfect, pentru că asta nu e tot! Fanii se pot aștepta și la alte surprie, nemaiîntâlnite pentru o emisiune sportivă din România, totul pentru a marcat acest moment aniversar.

VEZI ȘI MOMENTUL LIVE DINTR-O AGENȚIE SUPERBET!

Bineînțeles, nu poate lipsi nici mult așteptatul moment live dintr-o agenție Superbet. De data aceasta, o nouă locație în care SuperFetele Ana și Sonia vor premia pariorii, le vor adresa câteva întrebări și vor lansa o provocare pe TikTok, ce va avea un premiu exclusiv.

Așa cum v-am obișnuit deja, în cadrul emisiunii vom avea și alți SuperInvitați, care vor fi live prin video-call. Vă așteaptă un video special cu Mihai Leu și Ferarri-ul său în plină SuperViteză. 

Componenta de pariuri sportive nu are cum sa lipsească dintr-o emisiune marca Superbet. Astfel, vom analiza Big Win-ul săptămânii și vom simula cu specialiștii noștri un bilet care sperăm să vă inspire.

Deschide cont online la Superbet, inspiră-te din ponturile specialiștilor noștri și pariază pe meciurile de fotbal din oferta de pe site și din aplicație!  

Emisiunea SuperLive Show se difuzează joi, de la ora 19:00, pe pagina de Facebook și pe canalul de YouTube Superbet.

Ne vedem LIVE. Pariu c-o să-ți placă?

#PARIEMPEBINE #SUPERLIVESHOW #ÎMPEUNĂSUNTEMSUPER

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!