(P) PariuriX va prezinta singurul bonus la pariuri fara depunere din Romania

Autor: Sport.ro
Joi 27 Octombrie 2016, 10:22

	(P) PariuriX va prezinta singurul bonus la pariuri fara depunere din Romania

Inainte de introducerea licentierii mai multe agentii de pariuri online ofereau bonus fara depunere. Fie ca vorbeam de bonus acordat efectiv la deschiderea contului sau de free bet-uri distribuite prin anumite campanii de marketing ambele oferte promotionale nu presupuneau efectuarea unei depuneri de catre parior.

Dupa ce a fost introdusa licentierea si numarul caselor de pariuri la care romanii pot paria a scazut la mai putin de 20 aceste oferte de bonus fara depunere aproape au disparut. La momentul actual site-ul de pariuri sportive PariuriX.com ne informeaza ca doar ACEASTA CASA DE PARIURI ONLINE ofera un astfel de bonus. Acest bonus are o valoare de 30 RON, o suma deloc de neglijat daca ne gandim ca nu trebuie sa investim vreun leu din propriul buzunar pentru a-l primi.

Singurul bonus fara depunere acordat romanilor il puteti primi daca urmati acesti pasi:

1. Deschideti cont accesand acest link;

2. Contactati live chat-ul casei de pariuri si intrebati despre bonus; o sa vi se solicite cateva date de verificare (numele complet, adresa si data nasterii) si ulterior bonusul va fi creditat instant in cont.

Conditii de rulaj:

·         bonusul va trebui rulat de 20 de ori pe bilete eligibile.

·         bonusul va trebui jucat pe minimum 8 pariuri distincte, pe 8 evenimente diferite

·         un bilet eligibil format dintr-un singur pronostic trebuie sa aiba cota cuprinsa intre 2 si 20

·         un bilet eligibil format din mai multe pronosticuri trebuie sa aiba fiecare pronostic cu o cota minima de 1.50

·         timpul maxim de efectuarea a rulajului este de 7 zile de la creditarea bonusului

Valoarea maxima a castigurilor ce pot fi retrase din bonusul fara depunere este de 300 RON, iar bonusul nu poate fi retras. Asta inseamna ca daca rulajul a fost facut complet si in cont aveti 500 RON veti putea retrage 300 RON, iar daca aveti in cont 260 veti putea retrage doar 230 RON (diferenta de 30 RON este bonusul acordat).

Atentie! Pentru a putea solicita o retragere este necesara o depunere minima de 100 RON.

La prima vedere conditiile de rulaj avute de bonusul fara depunere oferit de ACEASTA AGENTIE DE PARIURI PE NET par foarte greu de indeplinit. Urmeaza insa o perioada propice pentru a face acest rulaj. Vom avea in weekend meciuri din campionatele de fotbal, iar saptamana viitoare sunt partide din cupe europene. La oferta fotbalistica adaugam faptul ca au pornit la drum toate competitiile sportive de top de peste ocean: NBA, NHL etc., dar si ca avem meciuri interesante in hocheiul, baschetul sau handbalul european. Pana la urma vorbim de un bonus fara depunere, in care voi ca pariori nu aveti nimic de pierdut daca-l solicitati.

In final mai avem un sfat: nu incercati sa deschideti mai multe conturi pentru a primi mai multe bonusuri. Va fi necesara verificarea contului, veti fi descoperiti ca aveti cont multiplu si chiar daca veti reusi sa faceti rulajul necesar nu va veti putea bucura de castiguri.

Daca vreti 30 RON la pariuri fara depunere dati click aici!

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies