(P) Cum alegi o geacă iarnă copii și care sunt modelele pe care orice copil ar trebui să le aibă

Advertoriale
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Ianuarie 2023, 15:45
Data actualizarii: Marti 31 Ianuarie 2023, 15:46

În sezonul rece, cel mai important pentru cei mici este să fie protejați de temperaturile scăzute, mai ales atunci când ies afară să se joace. 

De aceea, este foarte important să alegeți geci potrivite pentru copii și, de asemenea, aceștia să aibă mai multe opțiuni în garderobă, precum o geacă iarnă copii sau un palton copii.

Ce face o geacă iarnă copii bună?

Dacă ești destul de în vârstă, poate îți amintești că erai atât de bine învelit încât, dacă erai împins, te puteai rostogoli pe străzile înghețate din cartierul tău ca o minge mare de lână.

Astăzi, îmbrăcămintea de iarnă pentru copii este o piață mult mai fină decât era odată, iar designeri mai buni fac haine pentru copii mai accesibile. Uneori se poate simți ca și cum opțiunile sunt nesfârșite, dar există de fapt doar trei principii de bază pentru alegerea unei geci de iarnă.

Este calduroasă în toate condițiile? - Mai presus de toate, o geaca iarna copii sau un palton copii trebuie să fie călduroase în toate condițiile. Materialele din poliester și din amestec de poliester sunt adesea rezistente la apă sau impermeabile, ceea ce înseamnă că haina de iarnă în cauză va rămâne uscată și caldă pentru mai mult timp.

Este confortabilă? - La fel ca unele dintre amintirile noastre din copilărie legate de zăpadă, îmbrăcămintea de iarnă poate fi voluminoasă. Mai ales pentru copiii mici, o geacă iarnă copii sau un palton copii se poate simți ca un costum de zale.

Găsirea gecii potrivite constă în identificarea înălțimii medii de vârstă a copilului dumneavoastră. De exemplu, dacă fetița dvs. este cu câțiva centimetri mai înaltă decât media, ea ar putea eventual să se potrivească într-o haină de copil mai mare.

Personalitatea? - Acesta este un element de lux al listei, dar chiar petrecem mult timp în geci de iarnă. Copilul tău va umbla toată iarna în aceeași geacă iarnă copii sau același palton copii, iar dacă are ocazia să fie puțin creativ, lasă-l să o facă! Mărcile mai personalizate, cu design de înaltă ținută, oferă mai multe nuanțe în produsele lor decât lanțurile de magazine.

Care este cel mai bun material pentru paltoanele de iarnă?

Paltoanele de iarnă sunt confecționate din toate tipurile de materiale. Jachetele puffer, cum ar fi jacheta noastră puffer cu imprimeu abstract, sunt căptușite cu microfleece, un material cald și izolator care se potrivește cel mai bine cu un pulover gros și confortabil.

Opțiunile pentru materiale bune pentru paltoane de iarnă nu se limitează la fleece. Poliesterul este un material versatil care, în unele cazuri, vede mai multe aplicații într-un singur articol de îmbrăcăminte, cum ar fi parka noastră reversibilă cu cerb.

Poliesterul se regăsește în căptușeală, în căptușeală și în interiorul din blană artificială albă - care poate fi purtată și la exterior pentru un aspect cu adevărat "nevăzut de zăpadă".

Este poliesterul mai cald decât bumbacul?

Poliesterul este un material care se usucă foarte repede și oferă proprietăți izolatoare mai bune decât bumbacul.

Este poliesterul mai cald decât lâna?

De fapt, lâna este mai caldă decât poliesterul. Având o izolație mai bună și fiind adesea mai ieftin de fabricat, paltoanele pentru copii pentru iarnă sunt bine echipate cu lână. Lâna, fie în amestec, fie ca țesătură de sine stătătoare, este grosieră, dar extrem de caldă. Nu e de mirare că oamenii o folosesc de secole la hainele de iarnă!

1. Jachete din fleece pentru copii

Ah, jacheta din fleece preferată și versatilă pentru băieți și fete! Acest strat simplu, ușor, dar întotdeauna atât de cald, este cel mai bun pentru confort și flexibilitate. Copiii adoră jachetele fleece pentru că sunt ușoare, pufoase și extrem de călduroase peste pulovere și mâneci lungi. Purtați o jachetă fleece sub o haină de iarnă mai mare și veți avea un strat de protecție cald atunci când treceți de la interior la exterior.

2. Vestele pentru distracție în straturi

Vestele sunt disponibile în toate tipurile de țesături și grosimi diferite, ceea ce le face să fie completarea perfectă a garderobei de iarnă a unui copil aventurier. Acoperind corpul, vestele blochează căldura înăuntru, dar permit mișcarea ușoară a brațelor, un avantaj pentru copiii care se bucură de joacă sau de sporturi în aer liber. În funcție de climă, asociați o vestă pufoasă sau din fleece cu o flanelă sau un pulover cu mânecă lungă pentru copii pentru o căldură flexibilă la temperaturi moderate.

3. Jachete ușoare izolate pentru copii

Să recunoaștem, să călătorești cu copiii purtând haine de iarnă voluminoase poate fi extrem de dificil, mai ales la temperaturi sub zero grade. Jachetele ușoare izolate pentru copii sunt cea mai bună opțiune pentru activități la temperaturi scăzute.

4. Jachete impermeabile pentru zile ploioase

Din nefericire, nu putem apăsa pe pauză de fiecare dată când apar nori de ploaie. Fie că copilul tău are nevoie de o jachetă de ploaie impermeabilă pentru deplasări rapide spre și dinspre stația de autobuz în timpul ploilor neașteptate sau pur și simplu îi place să sară în bălți în zilele ploioase, există opțiuni impermeabile pentru orice tip de întâlnire de joacă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!