(P) Cotele speciale pe care le-ai așteptat. Încearcă pariuri NEBUNE pe meciurile României!

(P) Cotele speciale pe care le-ai așteptat. Încearcă pariuri NEBUNE pe meciurile României!

Tare de tot!

Fortuna se pregătește cot la cot cu jucătorii naționalei României, în vederea partidelor decisive cu Norvegia (15.11) și Irlanda de Nord (18.11), din Liga Națiunilor. Ei muncesc pentru victorii, noi tragem tare pentru a-ți pune la dispoziție cele mai tari variante de pariere

Duminică e primul test, cel cu Norvegia lui Haaland, iar pe efortuna.ro și în aplicație ai zeci de cote speciale și pariuri "combinate", așa cum își doresc jucătorii adevărați. Începem cu ceva simplu: cote mărite pentru rezultate "la pachet", în România - Norvegia și Irlanda de Nord - România. Poți paria pe victorii, remize sau eșecuri ale tricolorilor, la cote între 6.50 și 10.00! Dacă ai încredere în atacanții lui Rădoi, nu lăsa această cotă să treacă pe lângă tine: 20.00 pentru "gol România în toate cele 4 reprize". 

Avem selecții speciale și pe cornere, penalty-uri și cartonașe. Pentru cel puțin cinci cornere ale României în fiecare meci, efortuna.ro oferă cota 3.60. Fiindcă sunt meciuri decisive, se va juca încrâncenat și faulturile nu vor lipsi. Poate unul dintre ele să fie în careul advers, nu? Și atunci poți profita de cota 3.50 pentru un gol marcat de tricolori, din penalty, în orice meci. 

Nu ne-am oprit aici! Poți miza pe reușite cu capul, din lovitură liberă sau pe hattrick-uri "semnate" de Dennis Man, George Pușcaș și Denis Alibec. Poate nu-l avem noi pe Neymar în lot, dar asta nu înseamnă că nu mai vedem și simulări din când în când. La Fortuna poți paria chiar și pe acest lucru! 

Încheiem într-o notă pozitivă: ia cota 3.50 pentru ca România să aibă 2-0 pe tabelă, ori cu Norvegia, ori cu Irlanda de Nord! Hai, că nu e așa greu. Am arătat un fotbal bun contra celor din Belarus (5-3) și lupta pentru promovarea din grupa B-1 a Ligii Europa nu este încheiată încă! 

Pe teren o avem 11 eroi la fiecare meci, iar mai jos găsești 11 variante originale de pariere…

Vrei să le vezi? Hai pe site!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ludovic Orban: Orice cetățean, chiar dacă e într-o localitate în carantină, are libertatea să voteze, fără să dea declarații
BRAT

Modifică setările cookies