(P) Cazinoul Casa Pariurilor dă ora exactă...pentru câștiguri!

Advertoriale
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Martie 2020, 11:47
Data actualizarii: Luni 30 Martie 2020, 11:52

Distracția nu se oprește în Cazinoul Casa Pariurilor, pentru că jocurile tale preferate din agenții te premiază acum și online.

Zilele următoare e mai bine să #stamincasa, ca băieții.  Pentru că la Casa Pariurilor începe noul Happy Hour, cu premii XXL la cele mai tari sloturi! 

Până pe 12 aprilie, joacă online la Cazinoul Casa Pariurilor în intervalul orar 19:00 - 21:00, pentru premii adevărate. Pe scurt, seara de seară ai în "meniu" 500 de bonusuri cash, în valoare totală de 20.000 de lei. Norocoșii se premiază de sus până jos! Primii 100 de jucători cu cel mai mare rulaj la jocurile-slot vor câștiga automat câte 100 de lei cash. Simplu! 

Mai mult, în Happy Hour, Casa Pariurilor oferă câte 25 de lei și primilor 400 de jucători, în ordinea intrării lor în Cazinou. Cash în cont, fără condiții și reguli complicate! Tot ce trebuie să faci este să ai un rulaj de cel puțin 100 de lei. Practic, 'dai în ele' până pică Jackpot-ul...

În ritmul acesta s-ar putea să-i calci pe urme lui Ciprian. N-ai aflat încă cine e Ciprian? Păi, tocmai i-am plătit cel mai mare jackpot din istoria Casei Pariurilor. Omul s-a jucat online la Burning Hot (EGT) și aparatul i-a plătit deodată 644.247 de lei, la un spin de 15 lei. O fi bine!? 

Gata, nu mai sta pe loc. Login pe site și hai la joacă, AICI! Sau bagă-te pe mobil, dă-ți jos aplicația Casa Cazinou și alege în care promoție vrei să petreci mai mult timp cât stăm în Casă. Nu uita, e Happy Hour în fiecare seară și în joc sunt 20.000 de lei pentru toți românii! #Casafiebine.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!