Advertoriale

(P) Betfair ii lasa pe pariori sa isi creeze singuri ofertele preferate

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Octombrie 2020, 14:24
Data actualizarii: Vineri 30 Octombrie 2020, 15:01

Betfair lanseaza Super Cota si da pariorilor posibilitatea de a alege cotele pe care vor sa le mareasca in pariurile pe Sportsbook. 

Stim cu totii ca fiecare parior are piete preferate, diferite oferte de care se bucura si modalitati diverse de abordare a jocului, mereu in mod responsabil. Intr-o perioada cu fotbal european de elita, cu Liga Campionilor si Europa League revenite dupa pauza, pariorii vor cauta cele mai atragatoare cote, care sa li se potriveasca perfect stilului de joc. 

Cum functioneaza? 

Aceasta recompensa mareste cota unei selectii din biletul de pariu la o cota superioara celei afisate in momentul respectiv pe site. Super Cota Betfair este foarte simplu de folosit. Ea este adaugata direct in contul clientilor existenti, invitati sa participe, si se aplica pe biletul de pariu odata ce a fost primita. 

Pe biletul de pariu, clientii Betfair trebuie doar sa isi aleaga piata preferata, sa adauge selectia in biletul de pariu, sa selecteze miza, apoi sa apese butonul „Mareste-ti Cota” pentru a creste cota de pariu. Atat de simplu! 

Un ghid video pas cu pas este disponibil pe aceasta pagina

Ce trebuie sa stie pariorii? 

Super Cota este disponibila doar pe Sportsbook si se aplica clientilor Betfair existenti care au fost invitati sa participe la aceasta promotie. Aceasta se adauga direct in contul de client, fara a fi nevoie de o calificare suplimentara. Se poate folosi atat pe evenimente in desfasurare, cat si pe pariuri plasate inainte inceperii evenimentelor. 

Este bine de stiut ca ea nu poate fi folosita pe pariuri multiple, la pariuri cu cota deja marita pe site, la „scorecast”/„wincast” sau pe sporturi virtuale. 

Suma pariata pe o Super Cota poate ajunge pana la 250 RON, sau 50 £/€/$. 

Asadar, pe langa gama variata de Cote Marite si pariuri speciale disponibile in oferta Betfair, se deschide o noua posibilitate de a crea propriile promotii, in functie de stilul personal de pariere. 

Complimenteaza-ti stilul de joc cu Super Cota Betfair si vezi cum castigurile tale vor creste! 

Modifică setările cookies