Advertoriale

(P) Aviator, JOCUL. Ca să câștige tot românul, la cele mai mari cote 

Avionu’ e model, urcă cota pân’ la cer! De la Casa iei cele mai ieftine bilete spre câștig. Am lansat jocul Aviator, unde mizezi pe avionul câștigător, în fiecare minut. Fii inspirat și pariază pe decolare!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Martie 2022, 18:21
Data actualizarii: Luni 21 Martie 2022, 18:25

"Alo, turnu’, aici apașu’". Cerem permisiune de decolare! "Alo, apașu’, ai câștigat... repet, ai câștigat!" Noi când eram mici ne jucam de-a piloții. Cu avioane. Din hârtie, din China, din ce mai găseam prin casă. Acum avem drone. Dăm banii pe ele, le dăm de pământ și nu-ți mai dă nimeni garanție pe daună totală.

Astfel am zis să venim cu un bilet câștigător. De acum, la Casa Pariurilor ai jocul Aviator. Costuri minime de operare, nu plătești taxe, ai voie cu bagaje de cală și câștiguri de fală. Și mai simplu de pilotat, nu ai să vezi. Este jocul pe care-l poate încerca oricine - e simplu să iei parte din câștig.

Instrucțiuni de utilizare pentru aeronava câștigătoare. Selectezi o miză predefinită sau umbli tu la ea. Apeși butonul verde ‘pariu’ înainte de rundă și faci cashout când crezi că avionul se apropie de decolare. Poți să joci "la ciupeală" sau poți să dai și lovitura. Depinde de cum ești construit ca om ???? Și poți să pui simultan două pariuri, să faci cashout simultan sau pe rând. Pentru extra-câștig!

Totodată, poți să pui pe pilot automat jocul, și-i dai comandă să facă singur cashout când ajunge la înălțimea pe care i-o spui tu. Adică stai la business class și te uiți cum vin banii în cont. Sincer, jocul ăsta este atât de mișto, că nu ai cum să nu te urci într-un avion cu motor care te face câștigător...

Modifică setările cookies