Ding - Caruana, duelul giganților!

Ding - Caruana, duelul giganților!

Autor Gabriel Grecescu, pentru Superbet

După ce-a adus în România cei mai în formă șahiști ai momentului la turneul Superbet Rapid & Blitz Chess Tour, Superbet continuă în această direcție și-ți îmbogățește experiența de pariere cu ofertă pe cele mai tari dueluri din șah. Deschide cont la Superbet.ro și pariază pe Sportul minții! Înregistrează-te simplu și rapid și bucură-te de partide istorice.

Ding Liren - Fabiano Caruana este, cu siguranță, capul de afiș al rundei a treia. Primii doi favoriți ai turneului se vor afla față în față, numărul 3 mondial împotriva numărului 2 mondial.

Descarcă aplicația Superbet și beneficiezi de cele mai bune cote din șah, dar și din alte sporturi inedite!

Până acum Ding Liren a pierdut ambele partide și pare că nu își regăsește forma. Ba mai mult decât atât, un alt jucător, Alexander Grischuk a spus despre Ding că joacă de parcă ar fi fost otrăvit în perioada carantinei dinaintea concursului!

De partea cealaltă, americanul Fabiano Caruana a etalat un joc consistent și se află la conducerea clasamentului cu 1.5 puncte din primele două partide. În această primă perioadă, pare singurul jucător care nu este foarte mult influențat de situația globală.

Marele maestru chinez va avea piesele albe și va încerca să demonstreze de ce este considerat un pretendent la câștigarea Turneului Candidaților. Va reuși Fabiano să-i provoace a treia înfrângere consecutivă?

"Șubredul" Giri, față în față cu unul dintre liderii clasamentului

Cel mai bun șahist olandez, Giri Anish îl va înfrunta în runda a treia a Turneului Candidaților pe unul dintre liderii clasamentului, marele maestru francez, Maxime Vachier-Lagrave.

Până în acest moment, Giri a fost destul de șubred în primele două partide. În runda a doua a salvat cu multă șansă remiza împotriva lui Wang Hao.

Francezul Vachier-Lagrave este ambițios și vrea să demonstreze că nu se află într-o excursie la turneul din Rusia. Cu toate acestea va avea piesele negre și va trebui să treacă de pregătirea teoretica a lui Giri pentru a avea o șansă la victorie.

Cu siguranță va fi o luptă de la distanță și între echipele de tehnicieni ale celor doi. Se va termina remiză sau va reuși Giri prima victorie la un Turneu al Candidaților?

Grischuk vs Hao, favoritul publicului e cam obosit

Unul dintre favoriții publicului, rusul Alexander Grischuk îl va înfrunta în runda a treia a Turneului Candidaților pe liderul clasamentului, Wang Hao.

Grischuk va avea piesele albe și va încerca să evite duelurile teoretice. Marele maestru rus este cunoscut pentru abordările sale atipice și inventive. Din punct de vedere fizic însă nu se simte foarte foarte bine, în runda a doua a ațipit în timpul meciului.

Cu un joc total diferit, Wang Hao se va baza foarte mult pe structurile clasice de pioni și va aștepta greșeala adversarului.

Stilul partidei va fi impus de către Alexander Grischuk și ne așteptăm să fie un duel de care-pe-care. Va reuși rusul să ajungă în topul fruntaș sau Wang Hao se va distanța?

Urmărește site-ul și aplicația Superbet în fiecare zi pentru cele mai complete știri și avancronici din toate sporturile și pariurile zilei. Vezi aici toate știrile zilei!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT