23 2014 17:20

Mitea si Tonciu s-au DESPARTIT definitiv! Ce a scris pe Facebook 'fosta' lui Nicky Mitea:


	Mitea si Tonciu s-au DESPARTIT definitiv! Ce a scris pe Facebook 'fosta' lui Nicky Mitea:

Au avut o relatie nebuna, in care s-au despartit de mai multe ori, insa acum nu mai e cale de intoarcere.

Optimile UEFA EURO 2016™ se vad la ProTV | Sambata, 22:00 Croatia - Portugalia; duminica, 22:00 Ungaria - Belgia; luni, 19:00 Italia - Spania

Cele mai tari meciuri de la EURO si fazele finale se vad la ProTV! Bucurati-va de fotbal

Andreea Tonciu a scris pe Facebook despre finalul in ceea ce priveste relatia ei cu Nicolae Mitea.

"Am inteles ca asa cum universul functioneaza doar in deplina armonie, asa functioneaza si o relatie, iar cand energiile yin si yang nu mai sunt in echilibru perfect se instaleaza dezechilibrul, lucrurile se produc haotic, nimic nu mai merge normal, s-a consumat energia ce ne anima, nu mai aveam ce sa ne oferim bun si s-a produs ruptura.

Nu avem ce sa ne reprosam reciproc, doar ca nu mai exista echilibru si respectiv compatibilitate! Iar cand se produce dezechilibrul, permiti si altora sa se ameste! Acum suntem liberi sa ne rezonam cu cine simtim, cu cine descoperim ca suntem compatibili, fara remuscari! Va doresc tuturor iubire, armonie si.... nu uitati sa pastrati echilibrul intre yin si yang!", a scris Andreea Tonciu pe Facebook.

Nicolae Mitea a inceput la Dinamo, a facut pasul spre Ajax Amsterdam, dar cariera lui s-a terminat. Ultima data a fost dat afara de la Concordia Chiajna. El are 29 de ani.

Citeste si:
0 comentarii
BREXIT. AP: "Cum poate ramane Marea Britanie in UE, desi a votat pentru iesire". Mesajul primarului Londrei
BRAT