Si-a regasit Steaua gloria? Duckadam si Ienei: "Echipa lui Ilie seamana cu cea din 86!" VIDEO

Steaua Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 August 2010, 15:33
Data actualizarii: Luni 23 August 2010, 17:40

Doi dintre principalii actori de la Sevilla 1986 sunt de parere ca echipa antrenata de Ilie Dumitrescu seamana din ce in ce mai mult cu Steaua care cucerea Cupa Campionilor. VIDEO Vezi cum juca echipa antrenata de Ienei. Seamana cu cea a lui Ilie?

Victor Piturca ar putea fi in 2010 un nou Halagian pentru Steaua. La inceputul anilor '80, Halagian a pus bazele echipei ce avea sa cucereasca in 1986 Cupa Campionilor si sa domine fotbalul european cu jocul ei spectaculos.

Acum, Piturca a schimbat radical echipa, dar n-a apucat sa stea pe banca decat cateva meciuri. Ilie Dumitrescu i-a preluat munca si are acelasi scop cu Piturca: sa readuca spectacolul in Ghencea si gloria europeana.

Duckadam si Ienei sunt extrem de entuziasmati dupa victoria la scor cu Vaslui si declara amandoi ca in Ghencea se poate naste o echipa mare.


"La Steaua s-a facut o selectie buna, s-au adus jucatori valorosi, asadar Victor Piturca a facut treaba buna, constituindu-se o echipa talentata.

E prea devreme sa spunem ca Ilie Dumitrescu acum culege roadele muncii lui Victor Piturca, dar el a preluat niste jucatori adusi de Piti. Acesti fotbalisti au avut acelasi joc si in primele partide.

Dumitrescu a fost fortat sa-l foloseasca pe Romeo Surdu, pentru ca el spunea ca unul singur este numarul 9 la Steaua - Kapetanos. Iata ca si Surdu, cu o viteza superioara a demonstrat ca poate sa joace mai bine decat Kapetanos.

Acum imi place ca se apropie de jocul Stelei care a fost campioana europeana, sigur, pastrand proportiile", a spus Emeric Ienei pentru Sptfm.


"Imi place la nebunie Steaua, seamana mult cu echipa din '86. Ilie Dumitrescu a pregatit jocul foarte bine. Victoria este foarte buna pentru moral inainte de meciul cu Grasshopper.",
a spus Duckadam la Sport.ro.

Steaua lui Ilie are sansa de a demonstra ce stie joi seara, de la ora 20.30, in direct la ProTV si pe www.sport.ro, cand joaca la Zurich returul cu Grasshopper
din play-off-ul Europa League.

Pana atunci, vezi cum juca Steaua lui Ienei si spune: Seamana echipa de acum cu cea din '86?

 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!