EXCLUSIV Dezvaluiri din penitenciar! Becali are o combinatie GENIALA cu gardienii: "Crede ca are respectul detinutilor asa!" Ce isi indeasa Gigi in buzunare:

Gigi Becali Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Iunie 2013, 08:04
Data actualizarii: Miercuri 26 Iunie 2013, 08:16

► Procurorii cer 6 ANI de puscarie, Becali cere INDURARE! Joi suntem toata ziua IN DIRECT de la Tribunal la Special “Dosarele Gigi” la Sport.ro!

"La inceput am crezut ca are emotii. La prima iesire afara din inchisoare, a cerut foarte multe servetele. Nu intelegeam ce vrea sa faca, a cerut teancuri de servetele", povesteste sursa www.sport.ro.

"Le impatureste ca pe bani si si le baga in buzunare la pantaloni. De fiecare data. Gardienii l-au inteles, chiar ei ii dau servetele, sa nu foloseasca hartie igienica. Ne-a povestit de ce: 

<< Eu nu pot, tata, eu nu pot daca nu simt banul. Nu pot sa stiu ca ies in lume, fara nimic in buzunare. Cand eram liber nu exista sa ies eu din casa fara bani in buzunar. Cash, nu carduri, nu plastic. Fara 200 de milioane nu ieseam la mine, mai dadeam oamenilor, sa stiu eu ca am bani la mine>>". 

"Asta cu servetelele e manie curata, crede ca are respectul detinutilor in felul asta. Oricum oamenii il iubesc. E supervesel, nu pare afectat. Gardienii se poarta frumos cu el, cu detinutii s-a imprietenit imediat", mai spune sursa www.sport.ro. 

"Tata m-a invatat ca nu iti trebuie portofel!"

Cu gratii sau nu, Becali se simte la fel de liber la Jilava, cum era inainte de condamnare. Becali a capatat un fel de dependenta de buzunarele pline. Cand era liber, Becali avea mereu bani in buzunare, teancuri de euro, pe care le flutura de fiecare data cand avea ocazia.

Chiar el recunostea intr-o emisiune TV:

"Dom'le, eu nu cred in carduri, aia e vrajeala. Cum sa umblu eu cu banii acolo, pe un plastic? Sa tai eu cu ala in stanga si in dreapta?! Aiurea! Pai eu stiu doar cu banii la tescherea, la buzunar, acolo, sa-i simt cum trebuie! Tata m-a invatat ca nu iti trebuie portofel, asa facea si el, normal! Deci portofelul si cardul sunt degeaba, niste prostii! Mama ii cosea lui tata buzunare mai lungi, sa incapa toti, erau asa: pana la genunchi, sa aiba loc toti banii de la ce vindea odata!", spunea Gigi.


Citeste maine dimineata pe www.sport.ro: EXCLUSIV Dezvaluiri din penitenciar! Becali vrea sa UNEASACA puscariasii la Jilava: “Nu se mai poate asa, gata!” GESTUL care il face pe Gigi liderul lor! 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!