Ion Craciunescu este noul sef de la CCA! A fost numit presedinte chiar de ziua lui! REACTIA lui Porumboiu:

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2011, 11:24
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2011, 11:41

Ion Craciunescu a ajuns la o intelegere cu Mircea Sandu, dupa un conflict vechi de ani de zile!

Fostul arbitru a batut azi palma cu Mircea Sandu, in ziua in care implineste 61 de ani. Este noul sef de la CCA!

"Ion Craciunescu este un om respectat,  toata lumea a apreciat corectitudinea lui, asta spune multe, faptul ca a reusit sa ajunga la un acord cu Mircea Sandu pentru preluarea sefiei de la CCA. Sa fie de bun augur, sa vedem care vor fi arbitrajele, se va trage linie la final", a comentat Narcis Raducan pentru Sport.ro.

"Foarte bine ca a acceptat. dar il asteapta o munca titanica dar pana va ajunge la punctul 0 va trece ceva. Va trebui sa munceasca sa dea credibilitate unui sector care a fost dinamitat. Ce s-a intamplat cu CCA in ultimii 3 ani e ca o bomba la Hiroshima.
In viata lui asta a facut cel mai bine. Craciunescu a excelat intr-un singur domeniu, in arbitraj. E viata lui, asta este pana la urma socul interior care ii da acea vigoare pe care poate sa o aiba. Tot ce am avut mai bun in mine am dat arbitrajului. La fel si Craciunescu.
Puteti sa va asteptati la orice, dar la combinatii cu bani sau altceva, cu siguranta nu. Trebuie sa treaca la treaba. Cea mai importanta problema e selectia si promovarea. Eu nu ma astept la minuni din partea lui, cel putin 6 luni"
a spus Adrian Porumboiu la gsp tv.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!