"Arbitrajul nu e pe lista de prioritati!" Popescu a dezvaluit ce vrea sa schimbe la FRF! Cum a reactionat cand a aflat de clauzele angajatilor lui Sandu!

Gica Popescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Octombrie 2013, 17:14
Data actualizarii: Marti 08 Octombrie 2013, 17:15

► Ei cu chinul, noi cu check-in-ul! Premiera in Romania! Primul TALK SHOW LIVE pe Facebook, vineri 21:00!

Gica Popescu a comentat in direct la Sport.ro vestea ca Mircea Sandu si-a betonat angajatii cu clauze imense de reziliere, intre 250.000 si 500.000 de euro. Popescu spune ca va gasi o solutie sa se desparta amiabil de ei, in cazul in care va ajunge presedinte la FRF.

Popescu sustine ca problema arbitrajelor nu este pe lista sa de prioritati si anunta ce va incerca sa schimbe la FRF din 2014.

"Nu vad rostul la astfel de clauze, in momentul in care nu te intelegi cu un om si trebuie sa te desparti de el. Sunt mai multe metode. Sunt exemple si la companii, se vor gasi anumite solutii de comun acord, anumite compensatii, anumite bonusuri. Aceste clauze sunt periculoase, deoarece sunt si altii care sunt in managementul acestei institutii care ar trebui sa aiba parte de asemenea tratament. Nu am nimic cu Deaconu, am inteles ca a facut treburi importante pentru arbitrajul romanesc. Alte departamente sunt mai importante pentru mine.

Departamentul de copii si juniori, regulamentele, acestea sunt prioritatile mele. Nu arbitrajele sunt importante pentru mine. Vreau ca fotbalul romanesc sa fie condus de regulamente, nu de oameni! Scoala de antrenori, copii si juniori, regulamentele, acestea sunt prioritatile in momentul asta. Se vorbeste prea mult de arbitraj. Imi doresc oameni din actuala conducere sa ma lucreze cu mine, dar nu stiu cine sunt acei oameni, nu stiu cine va dori, nu stiu ce voi gasi cand voi merge acolo. Angajatii sunt protejati de codul muncii, nu poti sa dai afara pe orcine doresti. Am aflat in presa de clauzele puse de Mircea Sandu, desi am vorbit mult cu el in ultima perioada", a declarat Popescu la Sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!