Asta e planul pentru 'Fast & Furious 7'! Informatii de ULTIMA ORA despre personajul lui Paul Walker, directorii au luat decizia care va lasa in lacrimi MILIOANE de fani

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Ianuarie 2014, 10:02
Data actualizarii: Sambata 11 Ianuarie 2014, 12:51

Accidentul teribil in urma caruia Paul Walker si-a pierdut viata, in noiembrie, nu inseamna si finalul seriei de succes 'Fast & Furious'!

Nu inseamna nici macar disparitia lui Paul Walker din film, anunta surse din echipa de productie a filmului pentru Hollywood Reporter! Universal a anuntat ca filmarile vor fi reluate in cel mai scurt timp. Personajul lui Walker, Brian O'Conner, nu va muri in film, dezvaluie sursa citata. Ultimul plan al creatorilor filmului este sa-l 'retraga' pe O'Conner intr-un mod care sa emotioneze milioanele de fani 'Fast and Furious'.

Walker, ucis intr-un accident de masina pe 30 noiembrie, va fi in continuare implicat in scene importante din productie. Actorul a participat la jumatate din filmari, astfel ca regizorul James Wan si scenaristii Chris Morgan si Jeffrey Kirschenbaum, cauta acum o solutie pentru a face seria sa mearga mai departe, onorandu-i in acelasi timp memoria lui Walker. Schimbarile vor presupune o schimbare radicala a script-ului initial, insa amanarea cu 8 luni a lansarii, programata acum pentru 10 aprilie 2015, e de asteptat sa ofere suficient timp pentru ca ideile sa poata fi transformate intr-o realitate cat mai aproape de dorinta echipei de filmare.

Citeste si: iPhone 6 va fi ULUITOR DE SUBTIRE! Se va numi AIR! FOTO AICI

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!