22 2018 13:00

Imagini istorice: 4 romani au trecut Atlanticul intr-o barca cu vasle, in 38 de zile, 14 ore si 32 de minute! RECORD de timp!


	Imagini istorice: 4 romani au trecut Atlanticul intr-o barca cu vasle, in 38 de zile, 14 ore si 32 de minute! RECORD de timp!

Echipa romaneaca Atlantic 4, formata din Andrei Rosu, Vasile Osean, Ionut Olteanu si Marius Alexe, a incheiat cu bine cursa de traversare a Oceanului Atlantic.

Se simte (A)Roma calificarii: Lazio - Steaua, in direct la PRO TV, joi, ora 20:00!

Chelsea - Barcelona, marti, 20 februarie, 21:45, IN DIRECT la ProTV. Bucurati-va de fotbal!

Cei 4 romani au reusit performanta extraordinara de a duce la bun sfarsit cursa din Atlantic.

Au stabilit un nou record de timp - 38 de zile, 14 ore si 32 de minute.

Precedentul record era de 44 de zile.

"Misiune indeplinita! Atlantic4 a traversat Oceanul Atlantic in 38 de zile, 14 ore si 32 de minute, stabilind astfel un nou record mondial pentru cea mai rapida ambarcatiune de tip Pure din categoria de 4 membri care traverseaza Atlanticul, recordul precedent fiind de 44 de zile, 20 de ore si 22 de minute apartinand echipei britanice All Beans No Monkeys", scrie site-ul Atlantic 4.

In vara anului trecut, echipa Atlantic4, atunci formata din 5 membri, Andrei Rosu, Vasile Osean, Ionut Olteanu, Marius Alexe si Alexandru Dumbrava, a stabilit un nou record mondial de viteza la traversarea Marii Negre intr-o ambarcatiune cu vAsle, 11 zile, 6 ore si 1 minut.

Citeste si:

#Atlantic4

1 comentarii
  • 22 2018
    Zoro Baba arde și țara se piaptănă . Care este scopul măreț la tâmpenia asta ? Și eu am alergat de două ori în jurul ogrăzii mele și n-am mai făcut atâta vâlvă . Nimeni nu a mai reușit așa ceva și nici nu cred că -și va pune mintea cineva să-mi doboare recordul .(La mine în ogradă )...
Polițistul Eugen Stan putea fi prins mai devreme, dar a fost acoperit. Concluziile raportului corpului de control al MAI
BRAT