Steaua, la prima victorie in deplasare de 4 luni! Vezi programul TERIBIL ramas in 2010!

Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Aprilie 2010, 09:31
Data actualizarii: Joi 08 Aprilie 2010, 09:34

4 luni – de atata timp Steaua nu a mai cunoscut victoria intr-o deplasare de campionat.

SPUNE AICI: CATE PUNCTE MAI SCOATE STEAUA IN DEPLASARE IN 2010?

Ultimul succes in deplasare a fost obtinut la 7 decembrie 2009, in etapa a 16-a, in fata Universitatii Craiova, scor 2-1.

Steaua a invins la Bistrita, in fata unei echipe aflate in varf de forma, si a egalat-o pe CFR Cluj la puncte pe primul loc in clasament. Totul este insa pentru moment.

Pentru stelisti urmeaza un program infernal. Urmatoarele doua etape sunt cu Iasi, apoi Rapid si Timisoara. Pentru Steaua mai urmeaza si Craiova si Vaslui.

Iata programul deplasarilor Stelei in acest retur si restul meciurilor pe care le mai are de jucat:

12.04 Steaua - Poli Iasi
17.04 Rapid – Steaua
24.04 Steaua – Timisoara
1.05 Unirea Alba Iulia – Steaua
5.05 Steaua - Astra
8.05 Vaslui – Steaua
15.05 Steaua – Craiova
22.05 Inter Curtea de Arges – Steaua

Cate puncte mai scoate Steaua in deplasare?

Culmea! Stelistii par sa se simta mai bine in meciurile de pe teren strain. Scandalul dintre galerie si patron au facut ca Stadionul Ghencea sa-i fie ostil uneori Stelei, iar meciurile cruciale de titlu din acest final de sezon se vor juca cu o presiune fantastica.

Deplasarile pot fi “cheia succesului” pentru trupa lui Stoichita, insa toate adversarele sunt extrem de dificile:

Rapid – are un nou antrenor, Andone, si trage tare pe acest final de sezon sa prinda Europa League. Pentru rapidisti, orice punct este acum vital, mai ales daca vor pierde meciul cu Timisoara la “masa verde”

Unirea Alba Iulia – ultima clasata din Liga I a scos un rezultat URIAS in fata Craiovei lui Wotte, 2-0. Totusi, oltenii au acuzat maniera de arbitraj in acest meci, insa Alba Iulia ramane o echipa care poate face oricand o surpriza in campionat.

Vaslui –
Dupa ce s-a batut la titlu alaturi de Steaua ca jucator si antrenor, Lacatus se va bate acum impotriva Stelei, iar meciul din 8 mai va fi un moment cheie al campionatului.

Inter Curtea de Arges – este echipa care a eliminat Rapidul din Cupa si care practic i-a semnat demisia lui Hizo din Giulesti. Aceasta echipa se lauda cu cateva rezultate excelente in 2010: victorii cu Brasov si Bistrita si un egal la Timisoara in aceasta etapa.
 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!