18 august 2010 11:25 | 0 voturi | 32 comentarii
Marimea textului

37.000 de oameni au votat: Bogdan Stancu este MESERIASUL etapei! Vezi cine a fost petarda

Bogdan Stancu a fost eroul meciului cu Branesti, dupa ce a marcat doua goluri care au adus victoria Stelei, la primul meci cu Ilie Dumitrescu pe banca tehnica

37.000 de oameni au votat: Bogdan Stancu este MESERIASUL etapei! Vezi cine a fost petarda

Pe locul doi in clasamentul "meseriasilor" de afla Eric de la Gaz Metan, care a ajuns la cota 7 si este un candidat serios pentru titlul de golgheter in aceast sezon.

Petarda etapei a fost aleasa echipa Rapidului, care nu a reusit sa isi pastreze diferenta de doua goluri pe care o avea la pauza meciului din Stefan cel Mare si s-a vazut invinsa cu 3-2, dupa revenirea senzationala a dinamovistilor.

Citeste despre: Meseriasul etapei, Bogdan Stancu, Petarda etapei

Vezi ultimele rezultate si stirile in timp real pe telefonul tau mobil: m.sport.ro

Comentariile articolului

• dorel
    19 august 2010
    0+ 0-
    nu imi place cand se injura dar unii au dreptate pe aici! sport.ro aveti ceva cu steaua? ca e pretutindeni! si ciobanu e mereu prima pagina! si poli are meci maine si cred ca e mai important decat cel al stelei! cred ca nou suntem prosti ca tot intram pe site si speram sa gasim alte noutati decat cele legate de steaua! si poate intr-o zi o sa dispara barfele si pozele cu ronaldo de pe face! ca totusi sunteti un site de sport nu?
    Raspunde »
    Razvan07
    19 august 2010
    0 0
    Dorele taci in plm ca steaua ee cea mai iubita echipa din romania nu ca javre si nu ca ciori care au si ei acl 20 de mi de oameni si nu lea-u facut nici o calificare in semifinala cupei uefa nicic 5 puncte in champions league mai taceti drq cu javrele si cu ciorile !!!!!
    Raspunde »
  • eueueu
    19 august 2010
    0+ 1-
    mancaleatzi **** la petarde :X, sa va dau la **** catei spurcati si la aurolaci la fel, pic de mandrie navetzi, mancaleatzi pl la tigani :X
    Raspunde »
  • ik
    19 august 2010
    0+ 0-
    cat de praf sunteti sa va injurati asa pt un sondaj b stancu e meserias, n ati vazut ce precis e cand da loviturile libere?
    Raspunde »
  • rapidist pana la moarte
    18 august 2010
    0+ 0-
    ba va *** in gura de dinamovisti spurcati ce sunteti de handicapati paralizati cu bale la gura.credeti ca 37.000 de oameni au fost stelisti.cani spurcati si jegosi.eu sunt rapidist si am votat pentru bogdan stancu,pai el e al doilea golgheter din romania.cu 4 goluri sin 4 etape prostilor .si ce a facut torje ma cu golul ala nu vedeti ca el a recunoscut ca golul lui a fost din nimereala.mai cititi si voi analfabetilor!
    Raspunde »
  • stefan
    18 august 2010
    0+ 0-
    asa:X ofticativa :X baaa ce bine ma simt cand voi va enervati :X haide:X e si normal ca stancu sa fie meseriasul etapei.nu un b0u , un dinamovist,un dinamovist NU VA FI NICIODATA meseriasul etapei
    Raspunde »
  • fan narit
    18 august 2010
    0+ 0-
    pn cani vagabonzi va invit in maramures sa o luati in bot un pik asa de la maramureseni stelisti
    Raspunde »
    18 august 2010
    0+ 0-
    meseriasu etapei a fost Torje in caz k nu ati vazut gol dat de el....in nici un caz Bogdan Stancu care o dat doua goluri de ***....si petarda etapei nu e Rapid...ei au fost invinsi pe Stefan cel mare la un gol dar au marcat doua....petarda e Unirea Urziceni care a pierdut acasa cu nou promovata U Cluj...aici au votat 37.000 de stelisti nu de oameni:-j
    Raspunde »
    Lucian
    18 august 2010
    0 0
    Daca toata tzara e stelista si u mor de draci k un prost..frustratule
    Raspunde »
  • ete *****
    18 august 2010
    0+ 0-
    pe liviu ganea de ce nu l-ati bagat in joc?? o dat doua goluri cotra rapid nu contra recolata branesti sau cu se cheama echipa aia. 2 din actiune. stancu o dat unu cu poarta goala si unu de la 11 metri. ce mare performanta. ala nici macar nu o fos penalty. da ce sa faci tot prostu are drept de vot.... deabea astept sa joace steaua cu dinamo. le-o trage 3-0 la stelisti
    Raspunde »
  • Mircel
    18 august 2010
    0+ 0-
    si nu doar aia de la sport.ro ci toti absolut toti is lingaii lu' becali imputiti naibi,vedem noi cine castiga campionatu.Forta Dinamo!hai ando!
    Raspunde »
    gigi
    18 august 2010
    1 3
    Sa-ti dau la m.uie tie si familiei tale !
    Raspunde »
  • tot eu
    18 august 2010
    0+ 1-
    loameati p... in gura de retarzi toti astea care ati votat meseriasul etapei pe stancu voi nu ati vazut ce bijutere de gol a reusit TORJE??????????? j voi jurnalisti astea de la sport.ro care va bucurati la o ciorba data de gigi la palat numai pentru steaua aveti ochi sunteti de tot rahatu
    Raspunde »

Vezi toate video-urile »

• Urmeaza
  • 27 May 2012, 18:00
    Stiri Sport.ro (DIRECT)
  • 27 May 2012, 19:00
    Local Kombat Daniel Ghita - Brian  Bad Ass Douwes (EXPLOZIV)
  • 27 May 2012, 20:00
    Spargatorii de ris (PREMIERA)
Vezi tot programul »