Atentat sinucigas pe un stadion din Irak: sunt cel putin 29 de morti si 65 de raniti pana acum
25 2016 20:26

Atentat sinucigas pe un stadion din Irak: sunt cel putin 29 de morti si 65 de raniti pana acum

ISIS loveste din nou! De data aceasta pe un stadion, chiar in timpul unui meci de fotbal. 

Se simte (A)Roma calificarii: Lazio - Steaua, in direct la PRO TV, joi, ora 20:00!

UPDATE | Potrivit celui mai nou bilant, in urma atacului de la Bagdad sunt 41 morti si peste 105 raniti.


Cel putin 29 de persoane au murit vineri intr-un atentat sinucigas comis la finalul unui meci de fotbal intr-un sat la sud de Bagdad, potrivit politiei si unei surse medicale, relateaza AFP.

"Un kamikaze s-a aruncat in aer in momentul in care urma sa fie decernat trofeul invingatorilor", a precizat un capitan de politie din satul Al-Asriya.

Satul este situat in apropiere de localitatea Iskandariyah, la circa 40 de km sud de capitala irakiana.

Potrivit politiei, peste 65 de persone au fost de asemenea ranite in explozie.

O sursa medicala de la spitalul Iskandariyah a confirmat bilantul, precizând ca atacul s-a produs in jurul orei locale 19.00 (16.00 GMT).

"Primarul a murit la spital in urma ranilor grave suferite in explozie", a declarat medicul.

Atacul nu a fost revendicat inca, insa aproape toate atentatele de acest tip au fost comise de gruparea jihadista Statul Islamic (SI).

La 6 martie, 61 de persoane au fost ucise intr-un atentat sinucigas revendicat de SI la Hilla, la 80 de km sud de Bagdad, cel mai sângeros atac de la inceputul anului in Irak.

Sursa: Agerpres
 3 comentarii
 • 26 2016
  Sorin Apucati-va de plantati bombe si mine anti-personal in jurul caselor voastre ! Ce se intampla in Europa prevestete o mare furtuna ce va curma multe vieti iar guvernele vor fi complicii teroristilor ! Reactia de neputinta a lumii asa zise civilizate europene insipira neincredere si frica capacitatea lumii crestine de a face fata acestei amenintarii perverse musulmane ! Marea moschee din Bucale cand e gata ? Poate atunci vom vedea adevarata fata a musulmanilor pe teritoriul Romaniei ! Stop constructii moscheelor pe teritoriul Romaniei !!!...
 • 26 2016
  Eu Asta inseamna lumea.. unde a ajuns ... toata lumea in compasiune cu franta sau cu belgia dar atentatele din turcia? nigeria ? toate crimele care se petrec in fiecare zi in afganistan ? iraq ? libya? syria ? somalia? papua ? asta nu mai sunt pe toate posturile ? nu mai prezinta condoleante coadele de presedinti ? Nu sunt un timp credincios ... dar stiu ca cineva sau ceva ne-a pus pe pamant cu un scop .. dar sigur nu asta este, sa distrugem aceasta planeta frumoasa , sa o secam de tot ce are mai bun si sa ne omoram intre noi ... nu meritam acest dar numit viata!...
 • 25 2016
  Cosmin La 6 martie, 61 de persoane au fost ucise intr-un atentat sinucigas revendicat de SI la Hilla, la 80 de km sud de Bagdad, cel mai sângeros atac de la inceputul anului in Irak. TRIST... cam asta e presa din ziua de astazi :(. JE SUIS PARIS, BRUXELLES RIP dar de celelate atentate cu mult mai multe victime abia vezi cate o stire...
 • 26 2016
  din+pacate pai ei sunt toti musulmani, asta e diferenta bai lake iubitor de m#ie cu iataganul....
BRAT