SOCANT: Doi romani, arestati pentru UCIDEREA unei voleibaliste din nationala Olandei! Cadavrul a fost gasit fara maini si picioare!

Autor: Sport.ro
Marti 28 Mai 2013, 17:48

	SOCANT: Doi romani, arestati pentru UCIDEREA unei voleibaliste din nationala Olandei! Cadavrul a fost gasit fara maini si picioare!

Crima oribila in Spania - doi romani sunt suspectati de uciderea unei voleibaliste din Olanda.

Doi romani, in varsta de 47, respectiv 60 de ani, au fost arestati de politia spaniola in cazul mortii socante a jucatoarei olandeze Ingrid Visser, una dintre cele mai bune voleibaliste ale lumii.

Atat cadavrul lui Ingrid Visser, cat si cel al sotului sau, Lodewijk Severein, au fost gasite ingropate intr-o livada de lamai, fara membrele superioare si inferioare. Trupurile erau acoperite cu pungi de gunoi.

Crimele infioratoare au produs un val de revolta in presa europeana. Marca relateaza detalii socante din ancheta - sotul voleibalistei a fost gasit fara dinti si cu maxilarul rupt, semn ca cei doi au fost omorati cu o cruzime greu de imaginat.

Stirea a fost preluata si de nemtii de la Die Welt.

Ingrid Visser si Lodewijk Severein se aflau in Murcia, unde voleibalista urma sa inceapa un tratament pentru a ramane insarcinata.

De-a lungul carierei, voleibalista si-a trecut in palmares un titlu european cu nationala Olandei in 1995, o finala de Euro in 2009 si un trofeu al Ligii Campionilor cu Spar Tenerife Marichal in 2004.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Pandemia de coronavirus a lovit puternic afacerile mici. Zeci de spații comerciale au rămas goale
BRAT