GALERIE FOTO Încă un succes pentru fetele noastre în Golden League, cu Eliza Inneh MVP! Victorie scurtă, într-o oră de joc

Eliza Inneh Cristina Miron echipa nationala de volei feminin Guillermo Naranjo Hernandez Rodica Buterez Volei
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Mai 2024, 09:03
Data actualizarii: Sambata 25 Mai 2024, 09:15

Naționala României este antrenată de spaniolul Guillermo Naranjo Hernandez.

Naţionala feminină de volei a României a învins echipa Azerbaidjanului cu scorul de 3-0 (25-19, 25-15, 25-10), vineri, la Blaj, în Golden League.

Pentru tricolore este al doilea succes în competiţie, după 3-0 cu Austria şi un eşec cu Cehia (1-3).

România a avut nevoie de doar 69 de minute pentru a obţine victoria în meciul cu Azerbaidjan, condusă de Elizabet Lenke Inneh-Varga, autoare a 20 de puncte. 

Din echipa antrenată de spaniolul Guillermo Naranjo Hernandez s-au mai remarcat Rodica Buterez (12 puncte) şi Ana Cristina Miron (10).

”Scurt pe trei cu Azerbaidjan”

”Scurt pe trei cu Azerbaidjan.  România s-a impus rapid în fața Azerbaidjanului, în primul meci al turneului de la Blaj. Extrem de montate și de motivate, ”tricolorele” au încheiat conturile în doar o oră și 9 minute.

Totul a mers în echipa României, oaspetele reușind doar 44 de puncte. 

Eliza Inneh cu 20 de puncte, a fost principala realizatoare. Au urmat Rodica Buterez 12, Cristina Miron 10, Daiana Roman 7, Diana Ariton 6 și Iarina Axinte 5. 

Au mai jucat liberoul Diana Vereș și Sorina Miclăuș.

Urmează meciul cu Suedia, de duminică, ora 16:30, unul infinit mai greu. Mulțumim fanilor care au venit în număr mare la Blaj. Avem nevoie de ajutorul vostru și duminică. HAI ROMÂNIA!”, a postat Federația Română de Volei pe pagina de Facebook.

Meciul a fost arbitrat de maghiarul Laszlo Adler şi de moldoveanul Andrei Ţăran.

România va juca următorul meci pe 26 mai, tot la Blaj, contra Suediei, care are o victorie (3-2 cu Spania) şi un eşec (0-3 cu Belgia) în primele sale două partide din competiţie, scrie Agerpres.

Băieții, în schimb, au pierdut cu 1-3 pe teren propriu, la Râmnicu Vâlcea, în fața Croației.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!