INCREDIBIL! A cazut in gol de la 3600 de metri si a SUPRAVIETUIT! Ce a urmat depaseste orice imaginatie!

Autor: Sport.ro
Luni 20 Ianuarie 2014, 15:58

	INCREDIBIL! A cazut in gol de la 3600 de metri si a SUPRAVIETUIT! Ce a urmat depaseste orice imaginatie!

Un parasutist britanic a sarit in gol de la 3600 de metri, insa parasuta i s-a desprins pur si simplu de rucsac si a cazut direct pe o duba! Miraculos, Ben Cornic, 31 de ani, a supravietuit, insa a avut probleme cu factura de la spital. Nu avea asigurare!

Parasutistul se afla in vacanta in Fiji cand a decis sa sara dintr-un avion si era insotit de un instructor. Instructorul a privit cu stupoare insa cum parasuta s-a deschis si a disparut in aer iar elevul sau a ramas in gol, fara nicio metoda de sustinere.

Ben, tatal unui copil, s-a prabusit insa pe o duba si a supravietuit, in ciuda impacului cu peste 50 km/h. Si-a rupt piciorul in trei locuri si si-a spulberat cotul. A fost transportat de urgenta la spitalul din Auckland, Noua Zeelanda penrtru ingrijiri. Starea lui a fost stabilizata, insa familia a primit factura: 60.000 de euro pentru ca amatorul de senzatii tari nu avea asigurare medicala. 

"Ne-am gandit sa vindem casa, asta era singura solutie", a povestit tatal lui Ben. 

"Nu mai conteaza banii acum, important e ca a scapat ca prin miracol cu viata", spune si mama lui, Sue. 

Ben a reusit sa faca rost de bani in doar cateva zile. A postat un mesaj de ajutor pe Facebook iar oameni din intreaga lume au facut donatii pentru el! Si-a platit factura, dar va mai ramane inca trei saptamani in spital. 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Bode a anunțat primele destituiri după tragedia de la Onești. Parchetul, sesizat pentru neglijență în serviciu
BRAT

Modifică setările cookies