GALERIE FOTO Focoasa iubită a lui Jake Paul, ironie dură pentru fostul campion UFC! Ce a postat bomba-sexy după meci 

jake paul Box julia rose Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Decembrie 2021, 17:51
Data actualizarii: Duminica 19 Decembrie 2021, 18:26

Victoria lui Jake Paul contra lui Tyron Woodley a făcut-o pe Julia Rose să exulte. 

Jake Paul (24 ani) a bifat a cincea victorie din carieră de boxer. Celebrul vlogger l-a făcut K.O. pe Tyron Woodley (39 ani), fostul campion UFC din urmă cu trei ani, în runda a șasea. 

Iritată că iubitului ei nu i se dădea nicio șansă, la finalul meciului, Julia Rose a ținut să le răspundă contestatarilor și a postat un mesaj pe contul oficial de Twitter în care l-a ironizat pe Tyron Woodley.

„Observați diferențele”, este descrierea pe care a adăugat-o partenera lui Jake Paul la fotografia cu iubitul său când își face K.O. adversarul. 

Julia Rose a fost cel mai mare susținător al lui Jake Paul în această aventură a boxului. Înaintea luptei, focoasa blondă a publicat pe contul oficial de Instagram un mesaj de încredere pentru iubitul său. Din păcate pentru Tyron Woodley, s-a adeverit ceea ce a scris. 

„A început show-ul! Abia aștept să te sărut după a cincea victorie diseară. Click pe lik-ul din descrierea mea dacă vrei să-l vezi pe Tyron făcut k.o. în seara asta”, a postat Julia Rose.

Înițial, Jake Paul trebuia să lupte cu Tommy Fury, dar fratele celebrului boxer s-a accidentat. De asemenea, au apărut informații în spațiul media că în contractul pe care Fury îl semnase, luptătorul nu avea voie să-l facă K.O. pe vlogger.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!