Culmea HOTIEI in timpul epidemiei de coronavirus in Romania! Calul furat a ajuns inapoi la proprietar. Motivul e incredibil

Culmea HOTIEI in timpul epidemiei de coronavirus in Romania! Calul furat a ajuns inapoi la proprietar. Motivul e incredibil

Desfasurare incrediila de evenimente in cel mai afectat judet din Romania pe timpul epidemiei de coronavirus!

Un cal furat din localitatea Rasca (Suceava) s-a intors la proprietar dupa un scenariu de film. Doi tineri de 18 si 19 ani au comis furtul. Au incercat sa vanda animalul, dar n-au reusit, asa ca l-au dat la schimb cu un altul intr-un sat invecinat.

Proprietarul calului furat si-a vazut animalul inhamat la caruta unui strain si a sunat politia. Asa a aflat ce se intamplase, de fapt, in ultimele 24 de ore.

Nemultumit ca animalul obtinut la schimb musca, barbatul la care a ajuns calul furat s-a dus in cautarea baietilor de la care l-a obtinut. Politia a facut dreptate. Fiecare dintre proprietarii de cai si-a obtinut inapoi animalul, iar hotii s-au ales cu dosare penale si cu amenzi de 2000 de lei fiecare pentru ca s-au deplasat fara a avea declaratii pe proprie raspundere obligatorii pe perioada starii de urgenta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Spania, Grecia, Bulgaria și Italia anunţă că elimină interdicţiile pentru turiştii de la noi
BRAT
Modifică setările cookies