Cu ce se ocupa nepotul celui mai temut mafiot din istorie, celebrul John Gotti! Ar fi fost mandru de el

Cu ce se ocupa nepotul celui mai temut mafiot din istorie, celebrul John Gotti! Ar fi fost mandru de el

John Gotti III avea 9 ani cand bunicul sau a murit in inchisoare!

John Gotti este numele celui mai temut mafiot din istorie. Acesta a condus cea mai puternica familie mafiota din SUA, Gambino, din 1985, cand l-a ucis pe fostul sef al familiei, pana in 1992 cand a intrat la inchisoare pe viata.

Acesta a continuat sa conduca familia din inchisoare insa treptat a fost nevoit sa renunte la putere. In locul sau a fost instalat la un momentdat chiar fiul sau, John Gotti II, cel care a codus familia in anii 90 si 2000. Acesta a avut si el probleme cu legea, stand de mai multe ori la inchisoare.

Din fericire insa, linia de succesiune in lumea brutala a mafiei s-a oprit la el. Fiul sau, John Gotti III, nu a dorit sa faca parte din acea lume si a ales sa devina sportiv. Desi nu se dezice de numele familiei, de care spune ca e mandru, Gotti al treilea este luptator profesionist de MMA.

Acesta a inregistrat a doua victorie la profesionisti, dupa un KO in doar 30 de secunde! La doar 24 de ani, Gotti III are un palmares de 5-1 la amatori si 2-0 la profesionisti, avand sperante sa ajunga in elita luptatorilor in urmatorii ani. Un lucru e cert, numele si istoria familiei sale il vor ajuta cu siguranta sa ajunga in cele mai tari promotii.

Tanarul luptator avea doar 9 ani cand bunicul sau a murit, in 2002, in inchisoare, dupa o lunga lupta cu cancerul la gat. Acesta nu a apucat sa isi faca celebrul bunic, fostul mafiot fiind inchis in 1992 pentru tot restul vietii, John Gotti III nascandu-se la un an dupa acel moment.

Iata mai jos meciul castigat de Gotti III:

VIDEO PROTVPLUS.RO

Majoritatea statelor UE nu sunt de acord să suporte costul testelor PCR pentru certificatul verde digital
BRAT
Modifică setările cookies