Cine sunt monstrii din penitenciarul de maxima siguranta unde a fost transferat El Chapo! Unul are 6 pedepse pe viata

Cine sunt monstrii din penitenciarul de maxima siguranta unde a fost transferat El Chapo! Unul are 6 pedepse pe viata

El Chapo a fost condamnat recent.

Joaquin Guzman, poreclit El Chapo, este cel mai mare traficant din lume. Acesta a primit saptamana trecuta o pedeapsa pe viata plus 30 de ani dupa ce a fost gasit vinovat de 30 de capete de acuzare.

Mexicanul a fost transferat de la penitenciarul din New York la una una dintre cele mai dure inchisori din lume, ADX din Florence, Colorado. Aceasta este recunoscuta pentru conditiile considerate "inumane", adapostind de-a lungul timpului cativa dintre cei mai periculosi oameni din SUA.

Unii dintre ei au fost executati, cum este cazul lui Timothy McVeigh, cel care a omorat 168 de oameni si a ranit 700 dupa atentatul cu bomba din Oklahoma, din 1995. Acesta a fost executat in 2001.

Altii sunt inca dupa gratii, asa cum este cazul teroristilor Dzhokhar Tsarnaev, Richard Reid si Theodore Kaczynski, acestia omorand in total aproape 100 de oameni.

Una dintre cele mai grele pedepse le are Zacarias Moussaoui (foto), un francez care a fost implicat in atentatele din septembrie 2001. Acesta a primit nu mai putin de 6 pedepse pe viata!

VIDEO PROTVPLUS.RO

România este în scenariul verde. Premierul spune să nu ne așteptăm la o relaxare prea mare
BRAT
Modifică setările cookies