Lazar Angelov Virale

CATERINCA ZILEI | Cu cine s-a "combinat" acest culturist de Valentine's Day! Lazar Angelov s-a afisat cu iubita la sala :)

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Februarie 2015, 12:57
Data actualizarii: Joi 12 Februarie 2015, 13:03

Lazar Angelov, probabil unul dintre cele mai tari modele de fitness ale planetei, alaturi de Mike O'Hearn sau Ulisses, se tine de poante. Cum toata lumea se intreaba oare cum arata iubita sa, cu care nu posteaza niciodata fotografii, sportivul a decis sa impartaseasca cu fanii o prima fotografie. Nu insa una serioasa :)

Acesta a postat pe profilul sau de Facebook o prima poza cu "iubita lui", dupa cum chiar el a spus. De fapt, acesta a pus o poza cu o haltera, pe care a "imbracat-o" de Valentine's Day. "Ea este iubita mea", a scris el, spre amuzamentul tuturor.

 
 
Se antreneaza alaturi de una dintre cele mai sexy bulgaroaice

Tanarul sportiv de origine bulgara, care a pozat pe copertile unor reviste celebre de fitness & culturism, are admiratoare in toata lumea, iar contul sau de Facebook a strans deja peste 9 milione de aprecieri.

Pentru a ajunge la inima sportivului, fanele sale trebuie sa indeplineasca insa o conditie extrem de importanta - trebuie sa fie la fel de pasionate de sport la fel ca si el.

Iar cea care i-a fost aproape in ultima perioada este Yanita Yancheva, o frumoasa bulgaroaica pasionata de fitness.

Cei doi au facut pereche in ultima vreme in sala de sport, iar fanii l-au asaltat pe bulgar cu intrebarea: "Nu cumva sunteti impreuna si in afara salii?"

Modifică setările cookies