Virale

A salvat viata unui politist, iar acum este MILIONAR! "Karma buna se intampla oamenilor buni." Povestea emotionanta care a impresionat o lume intreaga

Un muncitor a ajutat la salvarea vietii unui politist in timpul pandemiei de Covid-19.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Mai 2020, 09:04
Data actualizarii: Vineri 15 Mai 2020, 09:33

Anthony Canty i-a salvat viata unui politist, dupa ce masina acestuia s-a ciocnit cu un autobuz in luna aprilie.

Barbatul este tata a doi copii si a lucrat pe toata durata pandemiei ca inginer, mentinand calitatea apei pentru spitalele si centrele de ingrijire din centrul Londrei.

  • A salvat viata unui politist, iar acum este MILIONAR! Karma buna se intampla oamenilor buni. Povestea emotionanta care a impresionat o lume intreaga

Canty a castigat acum la loterie 1 milion de lire sterline (aproximativ 1.13 milioane de euro) si i-a dat de veste si politistului, care intre timp i-a devenit bun prieten.

"Karma buna se intampla oamenilor buni", a fost mesajul transmis pe care i l-a transmis politistul, conform Standard.

Barbatul devenit milionar a impresionat pe toata lumea cand a reusit sa ii salveze viata politistului, acordandu-i primul ajutor si sunand la numarul de urgenta. Ofiterul era in stare foarte grava si a fost transportat cu un elicopter la spital, unde a petrecut cinci zile la terapie intensiva.

Cei doi au ramas in contact pe perioada spitalizarii politistului, iar Canty a facut mai multe drumuri la spital pentru a-i duce fructe si flori. Ei au ramas buni prieteni si dupa ce politistul a fost externat.

"L-am sunat sa-i spun de castig si el mi-a spus: 'karma buna se intampla oamenilor buni'", a marturisit Anthony Canty, conform Standard.

"Anthony face parte din familia mea acum. Ii voi fi recunoscator pentru totdeauna,  daca nu ar fi fost el, nu as fi fost nici eu astazi. Este uimitor", a declarat politistul, potrivit sursei citate.

Modifică setările cookies