KTM a alungat norii, la Pitești!

Vehicule ATV ROM
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 August 2021, 12:18
Data actualizarii: Joi 09 Decembrie 2021, 18:14

Test ride KTM, în weekend, organizat de ATVRom Pitești. Forța portocalie a strâns zeci de rideri curioși să simtă o altfel de aventură. Cinci modele au fost vedetele de sâmbătă și fiecare a impresionat prin putere, performanță și stil.

390 Duke, 890 Duke, 390 Adventure, 890 Adventure și 1290 Super Adventure S sunt cele cinci modele KTM care au acaparat atenția riderilor, sâmbătă, atrași fiind de curiozitate, dar și notorietatea brandului KTM. Turele pe motociclete s-au dublat, aceștia încercând chiar și de două ori același model. Zgomotul motoarelor a răsfirat norii și a alungat ploaia, însă a adunat zeci de profesioniști din lumea moto, dornici de o întâlnire cu celebrul brand. 

390 Duke a atras prin ușurința pilotării, confortul care îl oferă și consumul extrem de redus, iar 890 Duke, cu un motor intermediar, a demonstrat performanță, confort si manevrabilitate la cote înalte. Trecând la categoria ADVENTURE, 390 a adus un pic de culoare unei sâmbete cenușii, prin design și tehnologie, 890 a ridicat nivelul adrenalinei, modelul 2021 venind cu niște upgrade-uri notabile la nivel de putere și cuplu, iar 1290 Super Adventure S a dus experiența moto la un alt nivel, fiind extrem de agilă și confortabilă pe distanțe lungi. Fiecare model a fost încercat, testat, analizat și fiecare a atras prin particularitățile definitorii.

ATVRom va organiza sesiuni de ride test în fiecare dintre orașele în care este prezent. Weekend-ul următor, pe 4 septembrie, motoarele ajung la București, pe Splaiul Unirii 168. Te așteptăm la RIDE TEST, dar și să vizitezi cel mai mare showroom KTM din România.  

Articol susținut de ATVRom.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!