Promo

(P) Un telefon mobil premium necesită o husă de protecție premium

Telefonul mobil este fără nici o urmă de îndoială cel mai utilizat gadget motiv pentru care acesta este implicat în foarte multe accidente. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Noiembrie 2020, 14:25
Data actualizarii: Joi 26 Noiembrie 2020, 12:50

Având în vedere acest aspect există posibilitatea că telefonul mobil să se deterioreze mult mai devreme decât ar trebui. Pentru că nimeni nu își dorește acest lucru mai ales în cazul în care telefonul mobil a fost achiziționat ca urmare a unui efort financiar destul de mare este necesară luarea tuturor măsurile necesare pentru a putea spori gradul de protecție al telefonului mobil. Aplicarea de folii și geamuri de protecție dar și utilizarea unei huse de protecție sunt cele mai recomandate măsuri care trebuie luate de către orice proprietar de telefon mobil care își dorește utilizarea îndelungată a telefonului mobil proaspăt achiziționat.

Husa de protecție premium este un „must have” pentru orice telefon mobil

Dintre toate accesoriile recomandate pentru sporirea gradului de protecție al telefonului mobil, husa pentru protecție este accesoriul care oferă cel mai bun randament. La această concluzie au ajuns specialiștii motiv pentru care husa de protecție este cel mai achiziționat accesoriu pentru telefon mobil. Pentru ca această achiziție să nu fie în zadar este necesar ca husa de protecție să fie realizată din cele mai bune materiale. Care sunt acestea și cum le recunoști? Află din continuarea acestui articol.

O husă de protecție premium este acea husă de protecție care este realizată din materiale de cea mai bună calitate și care oferă un nivel extrem de ridicat de protecție. Având în vedere că în momentul de față există o varietate foarte mare de modele de huse de protecție trebuie avut foarte mare grijă la tipul de husă de protecție achiziționat. Cele mai populare materiale premium utilizate în acest moment în realizarea de huse de protecție sunt următoarele:

- Gel TPU. Acest tip de husă are o greutate redusă și este foarte subțire. Având în vedere aceste aspecte utilizarea unei huse de protecție realizată din acest material nu influențează în mod negativ modul în care arată telefonul sau se simte telefonul mobil. Cu toate că acest tip de husă de protecție este foarte subțire oferă telefonului mobil un nivel de protecție foarte ridicat.

- Policarbonat. Acest material este un plastic care are o rezistență foarte ridicată motiv pentru care oferă un nivel de protecție foarte bun mai ales împotriva zgârieturilor. De asemenea, acest material oferă un nivel foarte ridicat și în cazul în care telefonul mobil este scăpat accidental din mâna.

- Polipropilenul și poliuretanul sunt alte două materiale premium utilizate cu succes în realizarea huselor de protecție premium. Acestea sunt două materiale care prezintă un nivel de maleabilitate și de protecție foarte ridicat. Sunt materiale transparente motiv pentru care nu influențează în mod negativ design-ul telefonului mobil.

Pentru a putea identifica cât mai bine husele de protecție premium trebuie să ții cont atât de calitatea materialelor utilizate în realizarea acestora, cât și de numele producătorului husei de protecție. Există câteva brand-uri care confecționează cu adevărat huse premium motiv pentru care aceste brand-uri se bucură de un nivel ridicat de încredere și apreciere, Spigen și Ringke fiind două nume de producători de huse de protecție foarte apreciate de către utilizatorii de telefoane mobile.

Concluzii

Pentru a putea utiliza telefonul mobil o perioada cât mai lungă de timp dar și pentru a realiza o investiție profitabilă este necesar că telefonul mobil proaspăt achiziționat să fie dotat cu o husă de protecție achiziționată de la mobile direct. Din cadrul acestui magazin online pot fi achiziționate huse de protecție premium la cel mai bun raport preț – calitate motiv pentru care acest magazin trebuie să fie accesat de către toți posesorii de telefon mobil care înțeleg cât de important este să apreciezi obiectele pe care le utilizezi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!